Τον πυροβόλησε και μετά τον χτύπησε με σίδερο-Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας στην Ορμήδεια

Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών, ώστε να διακριβωθούν οι λεπτομέρειες της δολοφονίας που διαπράχθηκε στην Ορμήδεια, στις 25 Ιουνίου, με θύμα τον 52χρονο Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη και με τον καθ’ ομολογία δράστη να δίνει νέα στοιχεία για τη δράση του το μοιραίο βράδυ.

Ο 45χρονος Κώστας Σωτήρη Αντωνίου, γνωστός και ως «Κότας» ή «Αλουπός» παρουσιάστηκε εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων, το πρωί της Παρασκευής και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο δικηγόρος του ζήτησε χρόνο, ώστε να απαντήσει ο κατηγορούμενος κατά πόσο παραδέχεται ή όχι ενοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αντιμέτωπος με κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης ο «Κότας»-Παραμένει υπό κράτηση μέχρι τις 17 Ιουλίου

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος πλέον αντιμετωπίζει κατηγορία φόνου εκ προμελέτης και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι τις 17 Ιουλίου, όταν και θα παρουσιαστεί εκ νέου στο Δικαστήριο και θα ανακοινώσει κατά πόσο επιθυμεί να δικαστεί σε Δικαστήριο της Κυπριακής Δημοκρατίας ή στο Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων.

Σημειώνεται πως οι έρευνες των Αρχών των Βρετανικών Βάσεων συνεχίζονται και ο 45χρονος προέβη σε νέα κατάθεση, κατά την οποία έδωσε επιπρόσθετα στοιχεία, για το μοιραίο βράδυ. Συγκεκριμένα, ο 45χρονος ανέφερε πως η συζήτηση που είχαν το μοιραίο βράδυ με το θύμα, άρχισε να ξεφεύγει όταν ο 52χρονος Κωνσταντινίδης ζητούσε επίμονα από τον 45χρονο να του καταβάλει το ποσό των 300 ευρώ, που αφορούσαν σε μισθούς που ήταν σε εκκρεμότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παλιά τα τραύματα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου του Κωνσταντινίδη-Παίρνουν γραμμή από Εισαγγελέα για καταχώρηση

Πέραν τούτου, ο 45χρονος δήλωσε πως σε κάποια φάση άρπαξε το κυνηγετικό και πυροβόλησε το θύμα δύο φορές, ενώ στη συνέχεια άρπαξε ένα σίδερο και άρχισε να τον χτυπά. Υπενθυμίζεται πως η νεκροτομή επί της σορού του 52χρονου, αποκάλυψε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος, που προκλήθηκαν από σίδερο.

Σημειώνεται πως ο 45χρονος καθ’ ομολογία δράστης είχε προσπαθήσει να αποκρύψει το έγκλημα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, καθώς ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και εκείνος τράπηκε σε φυγή, ενώ ούτε είκοσι τέσσερις ώρες μετά, μετέβη ο ίδιος στον αστυνομικό σταθμό των Βρετανικών Βάσεων στη Δεκέλεια και παραδόθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδέχθηκε την δολοφονία του Κωνσταντινίδη ο «Κότας»-Βρέθηκε το φονικό όπλο, δύο οι πυροβολισμοί

Δειτε Επισης

Τρία άτομα επιτέθηκαν σε 32χρονο έξω από νυχτερινό κέντρο
Κατηγορήθηκε γραπτώς 25χρονος που οδηγούσε με 197 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο
Παρέδωσαν στις φλόγες όχημα που ανήκει σε καφετέρια στην Πάφο
Σε σοβαρή κατάσταση 22χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Πάφο
Εντοπίστηκαν 21 κιλά αδασμολόγητων καπνών ναργιλέ μετά από έρευνα σε οικία 59χρονου
Εντοπίστηκε πιστόλι, φυσίγγια και γεμιστήρες σε οικία-Συνελήφθη 28χρονος
Απουσιάζει από την οικία που διαμένει 51χρονη στην Πάφο
Πυκνή τροχαία κίνηση στους αυτοκινητόδρομους-Συστάσεις από την Αστυνομία
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι στη Λεμεσό-Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό του οδηγού
Σε κινητοποίηση η Πυροσβεστική Υπηρεσία για πυρκαγιά σε συκαβαλότοπο στη Λεμεσό