Οργίλη αντίδραση οικογένειας Θανάση κατά Σταυριανού-«Μήπως η ΝΥ κρύβεται πίσω του για να ακυρώσει το πόρισμα;»

Την οργίλη αντίδραση της οικογένειας του Θανάση Νικολάου, η ενέργεια του Πανίκου Σταυριανού, με αφορμή την καταχώρηση αίτησης για έκδοση διατάγματος που να ακυρώνει το πόρισμα της Ντόριας Βαρωσιώτου.

Σε ανάρτησή της, η μητέρα του Θανάση, Ανδριάνα Νικολάου, αναφέρει πως, «εξ’ αφορμής τής φήμης, εκ μέρους του Σταυριανού, για προσπάθεια ακύρωσης του Πορίσματος μας, είναι τουλάχιστον εξοργιστικό, αλλά και απαράδεχτο, ο Σταυριανός που εξαιτίας του καταδικάστηκε η Κύπρος από το ΕΔΑΔ και που ήταν η κυριότερη αιτία για να κουκουλωθεί η υπόθεση του παιδιού μου για 19 ολόκληρα χρόνια, και εξαιτίας του έκαμα ΟΛΟ αυτόν τον ψυχοφθόρο και δαπανηρό αγώνα μέχρι σήμερα για να αποδείξω τα αυτονόητα, και να έχει το θράσος να επιμένει ακόμη και να δημιουργεί προβλήματα, επειδή είχε την στήριξη από κάποιους και δεν φτάνει που χάσαμε το παιδί μας, μάς κατέστρεψαν και την ζωή μας».

Όπως υπογραμμίζει η κα. Νικολάου, «να το βάλουν καλά στο νου τους όλοι όσοι τον υποστηρίζουν, ότι, δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση, ούτε στο εκατομμύριο να πέσει άνθρωπος από 30 μέτρα ύψος γέφυρα και να βρεθεί ανάσκελα σε αμμοχάλικα, με το σώμα εξωτερικώς άθικτο και το στόμα γεμάτο άμμο και μώλωπες δακτύλων στα χέρια του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Επιμένει ο Σταυριανός-Καταχωρεί αίτηση και ζητά ακύρωση του πορίσματος για την δολοφονία του Θανάση

Προσθέτει δε, ότι, «έχει και το θράσος να ζητά να ακυρωθεί το πόρισμα της κ. Βαρωσιώτου που σεβάστηκε την απόφαση του ΕΔΑΔ και δεν του επέτρεψε να λάβει μέρος στην θανατική ανάκριση, “σαν ενδιαφερόμενο μέρος” με σκοπό να καταθέσει τα ψεύδη του, ως έκανε τις δύο προηγούμενες φορές. Ήθελε να καταθέσει τα ευρήματα του που έβγαλε μέσα σε δέκα λεπτά στην σκηνή, προτού κάμει νεκροψία!».

Ο Σταυριανός, τονίζει η κα. Νικολάου, «έπρεπε να δικάζεται τώρα για σοβαρά ποινικά αδικήματα αλλά η Νομική Υπηρεσία δεν τόλμησε και δεν τολμά να του προσάψει κατηγορίες και να τον οδηγήσει στο Δικαστήριο. Μήπως τελικά η Νομική Υπηρεσία τον χρησιμοποιεί για να συνεχίσει να μάς ταλαιπωρεί ως οικογένεια που ψάχνει τους δολοφόνους του παιδιού της;».

Μήπως η Νομική Υπηρεσία, διερωτάται η μητέρα του Θανάση, «που επέμενε μέχρι την τελευταία μέρα στο δικαστήριο πως το παιδί μου, χωρίς να έχει λόγους, έπεσε από την γέφυρα, κρύβεται πίσω από την ενέργεια του Σταυριανού να καταχωρήσει αίτηση για να ακυρώσει το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας; Σίγουρα, θα μας βρουν απέναντι τους ξανά και ξανά και όσο και να προσπαθήσουν για να καλύψουν τα εγκληματικά και εσκεμμένα λάθη τους, η αλήθεια έχει λάμψει πλέον και επιστημονικώς!».

Καταλήγοντας, η κα. Νικολάου, αναφέρει πως είναι, «ντροπή σε όλους σας που αφήνετε ατιμώρητους τους δολοφόνους και όσους συγκάλυψαν την οφθαλμοφανή δολοφονία ενός νέου παιδιού που μόλις είχε τελειώσει τις σπουδές του! Ενός στρατιώτη που ήρθε με πόθο διακαή από την άλλη άκρη της γης, την Αυστραλία, και υπηρετούσε αυτό το Κράτος για να κοιμάστε όλοι ήσυχοι!».

Δειτε Επισης

Άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή των Φοινικούδων
Χειροπέδες σε 39χρονο στην Λεμεσό-Εντοπίστηκε με 60 συσκευασίες κοκαΐνης
Φωτιά σε όχημα νεαρού στη Λεμεσό-Προκλήθηκαν εκτεταμένες ζημιές
Έκρηξη σε ισόγειο πολυκατοικίας στη Λεμεσό-Άγνωστοι πυροδότησαν αυτοσχέδιο μηχανισμό
Εννέα αντιπλημμυρικά έργα μετά τις πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό-Πέραν των 140.000 ευρώ το κόστος
Συνελήφθη αστυνομικός στη Λευκωσία για υπόθεση βιασμού-Τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος με σχεδόν 16 κιλά κάνναβης 30χρονος (pics)
Πρόλαβαν τα χειρότερα σε δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Σιάς προτού επεκταθεί
Μαρτυρία μέσω της Ιντερπόλ καίει τον πρώην αστυνομικό για την απάτη Metamax-Συστάθηκε ανακριτική ομάδα
Κρούει τον κώδωνα η Αστυνομία για τις αναρτήσεις με δήθεν επικερδείς επενδύσεις του Φειδία (pics)