Αντίδραση ΠΟΓΟ για γιατρό που καταδικάστηκε για άσεμνη επίθεση σε ασθενή και επέστρεψε στα καθήκοντά του

Την αγανάκτησή του εκφράζει το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, το οποίο κάνει λόγο για γιατρό που κρίθηκε ένοχος και αφού καταδικάστηκε για άσεμνη επίθεση εναντίον ασθενή, έχει επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Σε ανακοίνωσή του, το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, αναφέρει ότι, «πριν 3 μήνες γιατρός κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε για άσεμνη επίθεση εναντίον γυναίκας ασθενούς. Σήμερα και αφού έχει εκτίσει την ποινή του, έχει επιστρέψει κανονικά στο ιατρείο του και ασκεί τα επαγγελματικά του καθήκοντα ενώ το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΙΣ θα διερευνήσει ακόμα το θέμα».

Μάλιστα, το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, διερωτάται, «τι περισσότερο χρειάζεται να έχει στο χέρια του το Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΠΙΣ για να προχωρήσει σε πειθαρχικά μέτρα αν δεν είναι αρκετή η καταδίκη από το Δικαστήριο;».

Διερωτάται επίσης, «ποια μηνύματα στέλνονται στην κοινωνία και στις γυναίκες που τολμούν να καταγγείλουν, τόσο από τον ΠΙΣ όσο και από το γνωστό ιδιωτικό νοσοκομείο που συνεχίζει να συνεργάζεται με τον εν λόγω καταδικασμένο για άσεμνη επίθεση γιατρό;».

Δειτε Επισης

Χωρίς ρεύμα περιοχές σε Λεμεσό και Πάφο λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Συνάντηση Παναγιώτου με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις-Προσπάθειες να καταλήξουν σε συμφωνία για ΑΤΑ
Ποινικό αδίκημα η άσκοπη χρήση λάστιχου, αύξηση του ύψους των εξωδίκων-Ψηφίστηκε νόμος από τη Βουλή
Η Βουλή ψήφισε εναρμονιστικό νόμο για την εμπορία δικαιωμάτων εκπομπής αερίων
Πρόταση Νόμου για δημιουργία Εθνικού Ταμείου Απώλειας Χρήσης Κατεχόμενων Περιουσιών κατέθεσε ο Κάρουλας
Yπ. Παιδείας: Ιστορική τομή η ψήφιση της νομοθεσίας για ξενόγλωσσα προπτυχιακά
Τοποθέτηση Σαββίδη για κατάθεση νομοσχεδίων διαχωρισμού εξουσιών-«Ο ρόλος μου περιορίζεται στην νομική πτυχή»
Συγκλονίζουν οι συγγενείς των θυμάτων του Μαρί-«Ήταν όλα εγκληματικά και εσκεμμένα, ο πόνος και η απώλεια μένει»
Η παράνομη δίωξη του Σενέρ Λεβέντ ενώπιον της ΕΕ μετά από παρεμβάσεις Μαυρίδη και Γεωργίου
Α. Μιχαηλίδου: Δρομολογούνται λύσεις σε προβλήματα του Ειδικού Σχολείου Απόστολος Λουκάς