H αντίδραση του Υπ. Δικαιοσύνης για της βομβιστική ενέργεια κατά αξιωματικού-«Το Κράτος δεν εκβιάζεται»

Το Κράτος ούτε εκβιάζεται ούτε και αποδυναμώνεται, τονίζει ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως αναφορικά με βομβιστική ενέργεια κατά αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών.

"Σήμερα γίναμε, δυστυχώς, μάρτυρες μιας θρασύτατης αλλά και δειλής συνάμα ενέργειας.  Ένας, κατά τ’ άλλα, άξιος και έντιμος αξιωματικός των Κεντρικών Φυλακών έπεσε θύμα βομβιστικής ενέργειας. Μιας ενέργειας, η οποία στρέφεται κατάφωρα εναντίον της Δημοκρατίας" αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Υπουργείο υπογραμμίζει ότι "το Κράτος ούτε εκβιάζεται ούτε και αποδυναμώνεται με αυτού του είδους τις ενέργειες. Αντίθετα, θα προβαίνει με αποφασιστικότητα στη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων και θα είναι αμείλικτο απέναντι στους αυτουργούς τέτοιων εγκλημάτων". 

Σημειώνει ότι η Αστυνομία θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις προς εξιχνίαση αυτής της εγκληματικής ενέργειας, ενώ αναφέρει τέλος, ότι η Κυβέρνηση εκφράζει τη συμπάθειά της προς τον συγκεκριμένο αξιωματικό και την οικογένειά του.

Πηγή: KYΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βομβιστική επίθεση στο όχημα αξιωματικού των Κεντρικών Φυλάκων

Δειτε Επισης

Middle East Eye: Οι ΗΠΑ είχαν ενημερώσει την Τουρκία για την επικείμενη ισραηλινή επίθεση στο Ιράν
Σεισμός 5,2 Ρίχτερ σημειώθηκε στο Ιράν
ΒΙΝΤΕΟ: Πίδακες λάβας ύψους ως και 300 μέτρα εκτόξευσε το ηφαίστειο Κιλαουέα στη Χαβάη
Τον αμανέ τους για διώξεις σφετεριστών συνεχίζουν οι τούρκοι-«Θα υπάρξει απάντηση αν συνεχιστούν»
Οι Ευρωπαίοι πιέζουν το Ιράν να αποδεχθεί τον μηδενικό εμπλουτισμό σε ουράνιο-Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της Γενεύης
Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Για περιφερειακές εξελίξεις συνομίλησαν Ρούμπιο-Κόμπος
Πούτιν: «Ανησυχώ για έναν Γ' Παγκόσμιο Πόλεμο»
Δεν κατάλαβα την έκρηξη, τυφλώθηκα και κάηκα, λέει ο 19χρονος που τραυματίστηκε στο νοσοκομείο Σερρών
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που βαλλιστικός πύραυλος κτυπά παιδικό σταθμό στο Ισραήλ
Συστάσεις Γερμανικού ΥΠΕΞ προς τουρίστες στην Κύπρο-Ζητά αυξημένη προσοχή και συνετή συμπεριφορά