Προφυλακιστέος ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του στην Πάφο- Πισώπλατα ο πυροβολισμός στο θύμα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε ο 50χρονος, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε τον 43χρονο άνδρα της αδελφής του, σε οικία στην Πέγεια.

Το διάταγμα εκδόθηκε προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση φόνου εκ προμελέτης, παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, ρίψης πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή, οπλοφορίας προς διέγερση τρόμου και απειλή.

Ο 50χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, παραδέχτηκε τη διάπραξη των αδικημάτων. Σημειώνεται πως το θύμα είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Η νεκροψία επί της σορού του 43χρονου θα διενεργηθεί στο Νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. 

Fonos-pegia-780x450.width-800

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πάφου Νίκος Τσαππής ανέφερε πως διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προέκυψε το περιστατικό και συγκεκριμένα η  λογομαχία και η μεταξύ τους αντιπαράθεση και στην συνέχεια ο καυγάς και το φονικό.

Ο κ. Τσαππής σημείωσε, πως λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Τετάρτης λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία σχετικά με πυροβολισμό σε κατοικία σε συγκεκριμένη περιοχή. Αμέσως μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν σε συγκεκριμένη κατοικία όπου εντόπισαν το θύμα και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το θύμα μαζί με τον ύποπτο και άλλα συγγενικά τους πρόσωπα βρίσκονταν για οικογενειακό τραπέζι στον συγκεκριμένο χώρο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κατά τη διάρκεια του δείπνου το θύμα και ο ύποπτος λογομάχησαν ήρθαν σε αντιπαράθεση, και παρανέβησαν άλλα παρευρισκόμενα πρόσωπα.

Ο ύποπτος είπε ο κ. Τσαππής, αποχώρησε από το συγκεκριμένο σημείο αλλά επέστρεψε σύντομα έχοντας στην κατοχή του πυροβόλο όπλο με το οποίο τραυμάτισε το θύμα θανάσιμα και στη συνέχεια εγκατέλειψε το χώρο.

Μέλη της Αστυνομίας απέκοψαν τη σκηνή και μαζί με τον ιατροδικαστή διενήργησαν τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Fonos--780x458_1.width-800

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με όσα δήλωσε νωρίτερα στο ΚΥΠΕ ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 50χρονος πυροβόλησε μια φορά το θύμα στην οσφυϊκή χώρα στην ράχη πλαγίως, με αποτέλεσμα το τραύμα αυτό να είναι θανάσιμο.

Όπως είπε, λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο ύποπτος αφού ζήτησε βοήθεια από φιλικό του πρόσωπο, μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου όπου εκεί εντοπίστηκε από την Αστυνομία.

Ο 50χρονος τέθηκε υπό επιτήρηση στο Νοσοκομείο Πάφου και στις 3:05 τα ξημερώματα της Πέμπτης αυτός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

DOC.20240704.6936031.peripoliko.width-800

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη αστυνομικός στη Λευκωσία για υπόθεση βιασμού-Τέθηκε σε διαθεσιμότητα
Έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος με σχεδόν 16 κιλά κάνναβης 30χρονος (pics)
Πρόλαβαν τα χειρότερα σε δασική πυρκαγιά στην κοινότητα Σιάς προτού επεκταθεί
Μαρτυρία μέσω της Ιντερπόλ καίει τον πρώην αστυνομικό για την απάτη Metamax-Συστάθηκε ανακριτική ομάδα
Κρούει τον κώδωνα η Αστυνομία για τις αναρτήσεις με δήθεν επικερδείς επενδύσεις του Φειδία (pics)
Ψάχνει τα ίχνη του 23χρονου Γιώργου Χρίστου στη Λευκωσία η Αστυνομία (pic)
Στην αλυσίδα απάτης των 15.000 προσώπων ο πρώην αστυνομικός-Παρουσιαζόταν ως ηγέτης στην Κύπρο
Παραπλανούσε πολίτες ισχυριζόμενος ότι επένδυσε 15 δολάρια και έβγαλε 60.000 ο πρώην αστυνομικός
Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αθαλάσσας ο 50χρονος που πυροβόλησε τον κουνιάδο του στην Πέγεια
Τσάκωσε τον 50χρονο που καταζητείτο για διάρρηξη και κλοπή κατοικίας η Αστυνομία