Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου-Με δύο όπλα η εκτέλεση του

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό καθώς, όπως πληροφορείται το protothema.gr, οι Αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο εκτελεστής του 54χρονου χρησιμοποίησε όχι ένα όπλο αλλά δύο.

Πιο συγκεκριμένα, πληροφορίες από καλά ενημερωμένες πηγές, αναφέρουν πως από τη βαλλιστική εξέταση προέκυψε ότι ο δολοφόνος χρησιμοποίηση δύο ίδια πιστόλια γκλοκ των 9mm.

Σύμφωνα λοιπόν με τα νέα δεδομένα, ο δράστης φέρεται να προσέγγισε το αυτοκίνητο του 54χρονου, να σταμάτησε, να άδειασε ένα όπλο πάνω του και στη συνέχεια να τράβηξε και άλλο όπλο συνεχίζοντας να βάλλει προς το μέρος του. Στοιχείο που δείχνει πως ήταν απόλυτα αποφασισμένος να του πάρει τη ζωή καθώς αποφάσισε να δράσει πρωί πρωί σε έναν πολυσύχναστο δρόμο ο οποίος είναι «περικυκλωμένος» από κάμερες.

Μάρτυρας είναι η ιατροδικαστική εξέταση από την οποία προέκυψε ότι το θύμα της επίθεσης έφερε πολλαπλά διαμπερή τραύματα στο κεφάλι, το σώμα και τα πόδια.

Αρχίζει ο κύκλος των καταθέσεων

Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr σήμερα αρχίζει ο κύκλος των καταθέσεων για την μαφιόζικη δολοφονία του τοπογράφου με τις τρεις πρώτες καταθέσεις να αναμένεται να ρίξουν φως στην σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Πρόκειται για τρία πρόσωπα που ήταν πολύ κοντά στον Παναγιώτη Στάθη, πρόσωπα που γνώριζαν από πρώτο χέρι τόσο για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες στη Μύκονο, όσο και για εκείνους που του δημιουργούσαν προβλήματα από την εποχή που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι πριν από τρία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, για κατάθεση έχουν κληθεί, ένας ξενοδόχος και επιστήθιος φίλος του, ένας ιδιοκτήτης αλυσίδας σούπερ μάρκετ ενώ αναμένεται να κληθεί κι ένας μεγαλοεργολάβος με τον οποίο το θύμα είχε συνεργαστεί σε μια μεγάλη τουριστική επένδυση στη περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταθέτουν οι στενοί φίλοι του τοπογράφου που δολοφονήθηκε στο Ψυχικό

Δειτε Επισης

Διασώθηκαν 126 μετανάστες σε τρία περιστατικά νότια της Γαύδου
Ζημιές στην Ιερά Μονή Βατοπεδίου από τα 5,3 Ρίχτερ-Συνεχίζουν να φθάνουν προσκυνητές παρά τον σεισμό
Επιφυλακτικοί οι σεισμολόγοι για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Αυτοψία σε κτίρια, σε επιφυλακή η ΕΜΑΚ
Ανησυχία για τα 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ζημιές στη Μονή Σίμωνος Πέτρας
Σεισμός 5,3 Ρίχτερ στο Άγιο Όρος-Ταρακουνήθηκε η Βόρεια Ελλάδα
Σε εξέλιξη οι συνομιλίες για τα γλυπτά του Παρθενώνα-Τα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας
Μητέρα και γιος βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους σε χωριό των Τρικάλων
Νέο θρίλερ με τη δολοφονία του Γιώργου Καριώτη στη Ρόδο-Συνελήφθη 41χρονος μετά από τρια χρόνια
Ζητούν από ανθρώπους που έχασαν συγγενείς τους στο Μάτι να πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας του 2018
Τραγωδία στην Σκιάθο-Νεκρή τουρίστρια ανήμερα των γενεθλίων της