Βομβιστική επίθεση στο όχημα αξιωματικού των Κεντρικών Φυλάκων

Στόχος βομβιστών αποτέλεσε τα ξημερώματα αξιωματικός των Κεντρικών Φυλακών, του οποίου αποστάλθηκε «μήνυμα» και στο πρόσφατο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, γύρω στις 02:30 τα ξημερώματα, άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο πορτμπαγκάζ του αξιωματικού των Κεντρικών Φυλακών, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στην οικία του στον Αρχάγγελο.

Μετά την έκρηξη στο σημείο μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες, ενώ από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για εξετάσεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, πριν από περίπου ένα μήνα ο εν λόγω αξιωματικός τέθηκε ξανά στο στόχαστρο, χωρίς όμως η εγκληματική ενέργεια να υλοποιηθεί και επρόκειτο για «μήνυμα».

Το εν λόγω περιστατικό τότε δεν έγινε γνωστό, ωστόσο προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στις Κεντρικές Φυλακές.

Οι έρευνες ως προς τα κίνητρα διερευνώνται, εντούτοις υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση που έχει να κάνει με την επαγγελματική ιδιότητα του δεσμοφύλακα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παραδέχθηκαν ενοχή οι δύο Ουγγαρέζες για υπόθεση σφετερισμού Ε/Κ περιουσιών-Στις 9 Μαϊου η ποινή τους
Μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων εντόπισε η Αστυνομία σε οχήματα Τ/κ-Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους €4.100
Εν αναμονή της νεκροτομής για το θάνατο του 17χρονου-«Δεν υπέπεσε κάτι στην αντίληψη μας για προβατική συμπεριφορά»
Ώρες αγωνίας για 39χρονο που απουσιάζει από το σπίτι του στην Αραδίππου
Καταγγέλλει απειλές κατά Βουλευτών ο Χριστοφίδης με φόντο την έκθεση της Ελεγκτικής για το κέντρο δεξιώσεων
Συνεχίζεται ενώπιον της Αρχής κατά Διαφθοράς η κατάθεση Αναστασιάδη
Χειροπέδες σε έξι νεαρούς στη Λάρνακα για ληστείες-Φέρονται να έχουν εμπλοκή σε επτά υποθέσεις
Παρανάλωμα του πυρός όχημα 33χρονου στη Λευκωσία-Διερευνά εμπρησμό η Αστυνομία
Κουκουλοφόροι λήστεψαν ζεύγος στην Πάφο-Με την απειλή μαχαιριού απέσπασαν χρήματα και χρυσαφικά
Ενώνουν τα κομμάτια του παζλ για την τραγωδία στην Πάφο-Δεν φαίνεται να εξαναγκάστηκε να εισέπνευσε γκαζάκι ο 17χρονος