Παραμένει η σκόνη στην ατμόσφαιρα-Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

Εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα πιθανό να αιωρείται αραιή σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ για να καταστούν σύντομα νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, που δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά άνοδος, για να κυμανθεί πιο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Δειτε Επισης

Εισηγείται άμεσα διαβουλεύσεις με οργανώσεις αναπήρων και Υφυπουργείο Πρόνοιας η Επ. Διοικήσεως
Ξεκαθαρίζει το Τμ. Περιβάλλοντος για τους πύργους στη Λάρνακα-«Δεν γνωμοδοτεί βάσει του ποιος είναι ο αιτητής»
Απειλές δέχονται μέλη του προσωπικού του Τμήματος Τελωνείων-«Έχουν ενταθεί επικίνδυνα, δεν μας πτοούν»
Στελεχωμένοι οι 11 από 19 ναυαγοσωστικούς πύργους της Λάρνακας-Ποια τα κριτήρια πρόσληψης
«Δεν αντιτίθεται στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση»-Απαντά στον υπουργό Υγείας η ΠΑΣΥΚΙ
Συνάντηση με ΠτΔ για τις μόνιμες οργανικές θέσεις ζητούν οι εκπαιδευτικοί-Δεν αποκλείουν λήψη μέτρων
Για απουσία κυβερνητικής ευαισθησίας έκαναν λόγο οι συνταξιούχοι σε Γενική Συνέλευση
Δύο τυχερά πεντάρια του Τζόκερ σε πρακτορείο στη Λευκωσία-Το ποσό που κερδίζουν
Στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία-Ο καιρός μέχρι την Πέμπτη
Μελετά τα ευρήματα της διοικητικής για τη Μπιενάλε και αποφασίζει αν προκύπτουν πειθαρχικά η Κασσιανίδου