Παλιά τα τραύματα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου του Κωνσταντινίδη-Παίρνουν γραμμή από Εισαγγελέα για καταχώρηση

Κάθε λεπτό που έχουν στη διάθεσή τους, θα εξαντλήσουν οι Αρχές των Βρετανικών Βάσεων, για να αποφασίσουν κατά πόσον θα ζητήσουν ανανέωση της κράτησης ή την παραπομπή σε δίκη του 45χρονου, φερόμενου δράστη της δολοφονίας του 52χρονου Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη, που διαπράχθηκε το βράδυ της Τρίτης, 25 Ιουνίου, σε βαφείο αυτοκινήτων στην Ορμήδεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Στο Δικαστήριο ο «Κότας» για τη δολοφονία στην Ορμήδεια-Οι απαντήσεις του καθοδηγούν τις έρευνες

Αρμόδια πηγή από τις Βρετανικές Βάσεις, ανέφερε στον REPORTER, ότι δεν υπάρχει ακόμα ξεκάθαρη άποψη για το κατά πόσον θα ζητηθεί η ανανέωση της κράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες ή εάν θα καταχωρηθεί σε βάρος του υπόθεση για τη δολοφονία του Κωνσταντινίδη. Η ίδια πηγή, ανέφερε ότι αυτό θα εξαρτηθεί και από τη γνωμάτευση που θα τους δώσει η Εισαγγελία των Βρετανικών Βάσεων, επί των τεκμηρίων και των καταθέσεων που έχουν ενώπιον τους.

Καθοριστικό για τις αποφάσεις της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, είναι το αδίκημα για το οποίο θα κατηγορηθεί ο 45χρονος Αντωνίου, εάν δηλαδή με βάση τα στοιχεία πρόκειται για ανθρωποκτονία ή για φόνο εκ προμελέτης. Δεδομένου ότι τα αδικήματα είναι πολύ σοβαρά, οι Βάσεις θέλουν να έχουν νομική γνωμάτευση για να μπορέσουν να προχωρήσουν τη διαδικασία και σε περίπτωση που δεν είναι αρκετός ο χρόνος μέχρι την Παρασκευή, τότε θα ζητηθεί ανανέωση της κράτησης του υπόπτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παραδόθηκε ο «Κότας» για τη δολοφονία στην Ορμήδεια-Φέρει εκδορές, περνά από ανάκριση

Σημειώνεται ότι οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την ομολογία του 45χρονου, ο οποίος παραδέχεται ότι χτύπησε και στη συνέχεια πυροβόλησε τον Κωνσταντινίδη, αφού πρώτα οι δύο τους λογομάχησαν και τα πράγματα μεταξύ τους βγήκαν εκτός ελέγχου.

Σε σχέση με το κίνητρο, οι Αρχές εξακολουθούν να πιστεύουν ότι αυτό αφορά διαφωνία που είχαν οι δύο τους, για συγκεκριμένο ποσό, που ζητούσε από τον φερόμενο θύτη το θύμα και το οποίο αφορούσε υπηρεσίες του 52χρονου στο βαφείο οχημάτων που διατηρούσε ο πρώτος και εργαζόταν ο δεύτερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Συνεργάτες θύμα και θύτης της δολοφονίας στην Ορμήδεια-Ψάχνουν το παρασκήνιο των οικονομικών διαφορών

Από τη μέχρι τώρα διερεύνηση διαφάνηκε ότι ο 45χρονος αφότου πυροβόλησε το θύμα, τράπηκε σε φυγή και κρύφτηκε μέχρι την επόμενη μέρα το απόγευμα, όταν τελικά αποφάσισε να παραδοθεί στις Αρχές, ενώ διαπιστώθηκε πως έφερε τραύματα.

Ωστόσο, από περαιτέρω εξετάσεις, σύμφωνα με αρμόδια πηγή, διαπιστώθηκε πως τα τραύματα του ήταν παλιά και δεν σχετίζονταν με τη συμπλοκή που φέρεται να είχε με τον Κωνσταντινίδη.

Υπενθυμίζεται ότι το θύμα, έφερε μεταξύ άλλων τραύμα στο κεφάλι, καθώς και πολλαπλά χτυπήματα. Όπως ακούστηκε ενώπιον Δικαστηρίου όπου οδηγήθηκε ο ύποπτος, από τη νεκροτομή επί της σορού του θύματος, διαπιστώθηκε ότι ο 52χρονος έφερε τραύματα με σίδερο στο κεφάλι.

Δειτε Επισης

Οι επιστήμονες έλυσαν το μυστήριο πίσω από το γιατί οι καμηλοπαρδάλεις έχουν τόσο μακρύ λαιμό
Το προσκλητήριο γάμου του γιου του πλουσιότερου Ινδού είναι απλά αδιανόητο-Ο ορισμός της υπερβολής
Διαβήματα Λευκωσίας για προβολή ψευδοκράτους στον ΟΤΚ- Έντονη δυσαρέσκεια για συμμετοχή Ούγγρων αξιωματούχων
Έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας φορτωμένος με σχεδόν 16 κιλά κάνναβης 30χρονος (pics)
Ψηλά στη λίστα των σκεπτικιστών του ΝΑΤΟ οι Βούλγαροι, σύμφωνα με δημοσκόπηση
Πέθανε η πρώτη σύζυγος του Φιντέλ Κάστρο, Μίρτα Ντιάς-Μπάλαρτ
CNN: Ανυποχώρητος ο Μπάιντεν στην πρώτη συνέντευξη μετά το ντιμπέιτ, τα έξι συμπεράσματα
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση με έξι συλλήψεις στην Ελλάδα-Χειροπέδες σε «μπράβο» που χτύπησε όχημα με γκλοπ
Φοβερό θανατηφόρο με 14 νεκρούς στην Ουκρανία-Πετρελαιοφόρο συγκρούστηκε με μίνιβαν
Ο Κιρ Στάρμερ σήκωσε τα μανίκια-«Ανυπομονώ να φέρω την αλλαγή στη Βρετανία, ας πιάσουμε δουλειά»