Απαντά σε Αννίτα η Ειρήνη για το Βασιλικό-«Χαίρομαι που πείστηκε έστω και τώρα»

«Χαίρομαι που η πρόεδρος του ΔΗΣΥ πείστηκε μετά τις αποκαλύψεις να προβεί σε αυτήν την τοποθέτηση», αναφέρει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου με αφορμή την τοποθέτηση της Αννίτας Δημητρίου, αναφορικά με το Βασιλικό, τονίζοντας ωστόσο πως, «στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ελέγχου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες και με τήρηση πρακτικών και δημόσιων δηλώσεων, μόνο βούληση για διαφάνεια δεν έδειχναν αφού υπερασπίζονταν με σθένος τις αποφάσεις της Προηγούμενης Κυβέρνησης».

«Χαίρομαι που η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ κ. Αννίτα Δημητρίου έστω και τώρα, αποφάσισε να μας διαβεβαιώσει ότι «είναι έτοιμη να συγκρουστεί με κάθε συμφέρον για το Βασιλικό». Αυτό βέβαια υπό το βάρος των εξελίξεων που δεν αφήνουν πλέον κανένα περιθώριο  για ελιγμούς, κομματικούς ή άλλους . Όλα είναι στο φως πια, χάριν και στις παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας και της Κομισιόν», πρόσθεσε παράλληλα η βουλευτής του ΑΚΕΛ.

Όπως είπε η κα Χαραλαμπίδου, «αν αναγκάζομαι να απαντήσω στη σημερινή της δήλωση είναι γιατί η ίδια, ήταν Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, όταν ανώτατοι αξιωματούχοι του κόμματος της, στις συνεδριάσεις της Επιτροπής Ελέγχου, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες και με τήρηση πρακτικών και δημόσιων δηλώσεων, μόνο βούληση για διαφάνεια δεν έδειχναν αφού υπερασπίζονταν με σθένος τις αποφάσεις της Προηγούμενης Κυβέρνησης».

Παράλληλα αναφέρει ότι, «βέβαια δεν παρέλειψαν να στοχοποιήσουν τον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας και να τον αποδομήσουν με διάφορα ειρωνικά σχόλια. Το βασικό τους επιχείρημα σε όλη αυτήν την προσπάθεια ήταν ότι: ο μόνος που διαφωνούσε με όσα αποφασίστηκαν από τους υπόλοιπους της Κυβέρνησης Αναστασιάδη ήταν ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμη να συγκρουστεί με κάθε συμφέρον δηλώνει η πρόεδρος του ΔΗΣΥ-«Προτεραιότητά μου η διαφάνεια»

Δειτε Επισης

«Σκάνδαλα που αφορούν δημόσιο χρήμα, πρέπει να τιμωρούνται, έτσι θα ανακτήσει ο πολίτης την εμπιστοσύνη»
Διαδοχικά τα επεισόδια στις Φυλακές-Κρατούμενοι έβαλαν φωτιά στο κελί του στην πτέρυγα 1Α
BINTEO: Σφοδροί βομβαρδισμοί των Ισραηλινών στα περίχωρα της Βηρυτού-Χτύπησαν τη μεγαλύτερη αποθήκη οπλισμού της Χεζμπολάχ
Οι Φυλακές μυρίζουν μπαρούτι και οι φύλακες εκ των υστέρων στο ψάξιμο για... (απο)δράσεις
Εξήραν το σημαντικό ρόλο της ΚΔ ως πυλώνας ασφάλειας και σταθερότητας στη Μέση Ανατολή οι Αμερικανοί Γερουσιαστές
Νέος αναβρασμός στις Κεντρικές Φυλακές-Συμπλοκές σε δύο πτέρυγες, αναφορές για τραυματίες
Εκτιμήσεις για τρέχουσα συγκυρία και «τελευταίο μίλι» από ομιλητές συνεδρίου ΑΚΕΛ για Κυπριακό
Στόχος το καλό αποτέλεσμα στην τριμερή-Μηδενική η ανταπόκριση της τουρκικής πλευράς
Αποκαλύπτουμε όσα καταγράφει ο φάκελος «Κομμωτή»-Επτά φορές εκτός Φυλακών τους τελευταίους 18 μήνες
Με αύξηση καμερών και ενίσχυση περιπολιών αντικαθιστούν το φράκτη-Δικαιωμένοι δηλώνουν οι κάτοικοι