Συνελήφθη ο πρόεδρος του τ/κ συνδέσμου εργολάβων-Aντιμετωπίζει κατηγορίες διαφθοράς

Σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της «αστυνομίας», στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν χθες βράδυ ο πρόεδρος του τ/κ συνδέσμου εργολάβων, Τζαφέρ Γκιούρτζαφερ, και δύο συνεργάτες του, οι Χασάν Ακάρ και Νεζντέτ Τούτστσαγ. Οι τρεις κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον «δικαστηρίου» των κατεχομένων.

Σύμφωνα με πληροφορίες από ηλεκτρονικά τ/κ μέσα ενημέρωσης, ο κ. Γκιούρτζαφερ κατηγορείται για «εκβιασμό, κατάρτιση και κυκλοφορία πλαστών εγγράφων», ενώ οι δυο βοηθοί του για «κατάρτιση πλαστών εγγράφων». Σύμφωνα με την «αστυνομία», διαπιστώθηκε ότι ο κ. Γκιούρτζαφερ έλαβε 135.800 ευρώ μεταξύ 2020 και 2023, προκειμένου να επισπεύσει ή να ακυρώσει άδειες εργασίες για ξένους εργαζομένους. Η «αστυνομία» ανέφερε επίσης στη σημερινή ακρόαση της υπόθεσης στο «δικαστήριο», ότι η τύχη και η τοποθεσία ορισμένων ατόμων που έφτασαν στα κατεχόμενα για εργοδότηση παραμένουν άγνωστες.

Η «αστυνομία» ενημέρωσε το δικαστήριο ότι εκκρεμούν νέες καταθέσεις που πρέπει να ληφθούν καθώς και ότι ένα ακόμη άτομο αναζητείται, ζητώντας διήμερη κράτηση των υπόπτων. Το «δικαστήριο» διέταξε την κράτηση και των τριών κατηγορουμένων για δύο ημέρες. 

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων
Γ. Αντωνίου: «Η οδύνη και η ευγνωμοσύνη μας για τους 13 ήρωες του Μαρί θα είναι παντοτινή»
Έρχεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρας-Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»