Κατάσχεση οχήματος και βαρύ πρόστιμο για παράνομη μεταφορά καυσίμων από τις κατεχόμενες περιοχές

Σε κατάσχεση εμπορικού οχήματος και 4.500 λίτρων καυσίμου (πετρελαίου) με προέλευση τις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, προχώρησαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων στις 26 Ιουλίου με τον οδηγό του οχήματος εν τέλει να πληρώνει συνολικό ποσό ύψους €19.000 στο πλαίσιο εξώδικου συμβιβασμού.

Όπως αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση του Τμήματος Τελωνείων, μετά από έλεγχο στο φορτηγό όχημα, που ανακόπηκε από περιπολία και σχετική παρακολούθηση μελών της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν στο χώρο φόρτωσης 4 ντεπόζιτα και 2 παγούρια που περιείχαν καύσιμο (πετρέλαιο) συνολικής ποσότητας 4.500 λίτρων, τα οποία ο οδηγός παραδέχθηκε ότι μετέφερε από τις κατεχόμενες περιοχές της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Το φορτηγό όχημα και το περιεχόμενο του κατασχέθηκαν από λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ενώ ο οδηγός του συνελήφθηκε για αυτόφωρο αδίκημα.

Αργότερα, και αφού έγινε αποδεκτό το αίτημα του για εξώδικο συμβιβασμό της υπόθεσης, με την καταβολή ποσού ύψους €18.000 αφέθηκε ελεύθερος, ενώ το όχημα του αποδόθηκε με την καταβολή ποσού ύψους €1.000. Τα καύσιμα παραδόθηκαν σε αδειούχο εταιρεία ανακυκλωτή για την καταστροφή τους.    

Δειτε Επισης

Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Φόρτωσε τη βαλίτσα του με χαβιάρι και σολομό από τα κατεχόμενα και τον ανέκοψαν στο οδόφραγμα (pics)
Νέα εκδίκαση υπόθεσης προστίμου κατά CYTA αποφάσισε το Ανώτατο Συνταγματικό
Νέα απάτη με δήθεν επενδύσεις-Παρουσιάζουν βίντεο με επώνυμα πρόσωπα
Αιματηρή διάρρηξη μέρα μεσημέρι στη Δευτερά-Τραυματίστηκε ο ένοικος, έρευνες για τις συνθήκες
Έντονη διαφωνία για την Εθνική Μονάδα Εφαρμογής Κυρώσεων-Καταγγέλλει παράνομη και παράτυπη διαδικασία ο ΠΔΣ
Άφαντος για ενάμιση μήνα 20χρονος στη Λευκωσία (pic)
Ικανοποίηση κτηματομεσιτών για την καταδίκη των Ουγγαρέζων για σφετερισμό-«Τέτοιες πράξεις δεν μένουν ατιμώρητες»
Απέσυρε την ποινική δίωξη Νεκτάριου για τα έργα οικοδομής στην Μονή ο Εισαγγελέας-Χαιρετίζει με... καρφιά η υπεράσπιση
Δύο καταδίκες για εμπορία προσώπων πίσω από υποθέσεις επαιτείας-Οργανωμένο έγκλημα βλέπει η Βουλή