Νεκρό τρίμηνο κοριτσάκι στη Λευκωσία-Συνελήφθη ο πατέρας, διερευνάται ανθρωποκτονία

Τις συνθήκες θανάτου τρίμηνου βρέφους, διερευνά η Αστυνομία, στη Λευκωσία. Για διευκόλυνση των ανακρίσεων, συνελήφθη στις 29 Ιουλίου, ο 23χρονος πατέρας του βρέφους.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της 28 Ιουλίου 2024, η Αστυνομία ενημερώθηκε από το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείο Λευκωσίας, ότι κατέληξε κοριτσάκι τριών μηνών, που είχε μεταφερθεί λίγο προηγουμένως με ασθενοφόρο, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου.

Μέλη της Αστυνομίας, επισκέφθηκαν το Νοσοκομείο και επιθεώρησαν τη σορό του βρέφους, στην οποία εντοπίστηκαν κάποια σημάδια, τα οποία ήγειραν υποψίες για σοβαρή παραμέληση του παιδιού. Ως εκ τούτου εναντίον του 23χρονου πατέρα του βρέφους, εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης σχετικά με τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ‘η επικίνδυνης πράξης και της έκθεσης παιδιού και παράλειψης καθήκοντος αρχηγού οικογένειας.

Ο 23χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση στις 29 Ιουλίου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Επί της σορού του βρέφους, διενεργήθηκε χθες η νενομισμένη νεκροτομή από την επικεφαλής της Ιατροδικαστής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα, και τον ιατροδικαστή Ορθόδοξο Ορθοδόξου. Σύμφωνα με τα ευρήματα των ιατροδικαστών, στη σορό του εντοπίζονται σημάδια σοβαρής παραμέλησης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ξέσπασε πυρόπληκτη-«Μου είπαν είχαν οδηγίες από τον ΠτΔ να μην στέλνουν πυροσβεστικά, έμεινα με ένα ζευγάρι καμένες παντόφλες»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρόπληκτος επιστρέφει στο καμένο του σπίτι... «Επήεν το σπίτι μας, κρούζει, εν έμεινε τίποτε... Εν έμεινε τίποτε...»
Οικονομική στήριξη εργαζομένων που πλήττονται από τις πυρκαγιές ανακοίνωσε το Υπουργείο Εργασίας
Απάντησε στις επικρίσεις ο Πρόεδρος-«Θα γίνει αξιολόγηση της κατάστασης, τα αποτελέσματα θα δημοσιοποιηθούν»
Σε ετοιμότητα για αποκατάσταση ζημιών η ΑΗΚ-Στήθηκε κέντρο επιχείρησης έξω από τη Βάσα Κοιλανίου
Προειδοποιεί για ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την πυρκαγιά η Αστυνομία-Ζητά από τους πολίτες να μην παρασύρονται
Απαντά μετά τις επικρίσεις για τις κινητές κάμερες η Αστυνομία-Δόθηκαν οδηγίες να μην χρησιμοποιούνται στις περιοχές της φωτιάς
Επτά πρόσωπα στα νοσοκομεία από τις πυρκαγιές στη Λεμεσό-Σταθμοί πρώτων βοηθειών σε Ερήμη και Πάχνα
«Συνελήφθησαν» δύο τ/κ πατέρας και γιος για την υπόθεση με τους πέντε Ε/κ στο ψευδοκράτος
Στις 92 οι κατοικίες με σοβαρές ζημιές από την πυρκαγιά-Επηρεάστηκαν εργοστάσιο, αποθήκη και εστιατόριο