Ψάχνουν απαντήσεις για τις απανθρακωμένες σορούς-Η μία στη θέση του συνοδηγού, η άλλη στο πίσω κάθισμα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στο σημείο όπου εντοπίστηκε καμένο όχημα με δυο απανθρακωμένες σορούς στη Λεμεσό. Πρόκειται για δυο άνδρες που βρίσκονταν σε σαλούν όχημα, εκ των οποίων ο ένας εντοπίστηκε στη θέση του συνοδηγού και ο άλλος στο πίσω κάθισμα.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών, του ΤΑΕ Λεμεσού, καθώς επίσης και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.

Το πρώτο μέλημα των Διωκτικών Αρχών είναι να διαπιστώσουν αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.

erevnes1

Στο πλαίσιο των ερευνών, η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί αναμένεται να ερευνήσει και τον κατάλογο με τα ελλείποντα πρόσωπα, ενω όπως προκύπτει για την ώρα, κανείς δεν έχει επικοινωνήσει με τις Αρχές για να αναζητήσει τα δυο άτομα που εντοπίστηκαν στο όχημα ή να αναφέρει εξαφάνιση τις τελευταίες ώρες.

Σε δηλώσεις του ο ο Αστυνομικός Διευθυντής Λεμεσού, Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε πως, από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εντός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, το οποίο είναι σαλούν, υπήρχαν δυο απανθρακωμένες σοροί και αμέσως άρχισε η διερεύνηση από πλευρά ΤΑΕ όσον αφορά τις συνθήκες του περιστατικού», συμπλήρωσε.

mesa2

Ο κ. Αγγελίδης σημείωσε ότι οι εξετάσεις είναι στο αρχικό στάδιο και η ανακριτική ομάδα που έχει συσταθεί αξιολογεί όλα τα δεδομένα και πληροφορίες για διαλεύκανση της υπόθεσης, «με προτεραιότητα να εντοπιστεί, σε πρώτη φάση, κατά πόσο αν μιλούμε για έγκλημα ή άλλο περιστατικό».

«Από πλευράς δικής μας εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απανθρακωμένες σοροί μέσα σε καμένο όχημα στη Λεμεσό-Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Από την σκηνή περισυνελέχθησαν διάφορα τεκμήρια, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ οι έρευνες των ανακριτικών επεκτείνονται και σε γειτονικά σημεία, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τεκμήρια τα οποία να τους δίνουν κατεύθυνση για τη συνέχεια των ερευνών.

MESA1

Υπενθυμίζεται πως, λήφθηκε πληροφορία, λίγο μετά τα μεσάνυκτα, ότι ξέσπασε φωτιά σε όχημα που βρισκόταν στην περιοχή Ληστόβουνου. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προχωρώντας στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.

soros1

Ακολούθως, έπειτα από έρευνες, εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο δύο απανθρακωμένες σοροί, τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Δειτε Επισης

Σε δίκη παραπέμφθηκαν δυο πρόσωπα για υπόθεση διακίνησης μεταναστών
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από το χώρο διαμονής του στη Λεμεσό (pics)
Έφτασε στην Κύπρο φορτωμένος με 26 κιλά κάνναβης-Χειροπέδες σε 23χρονο (pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Πυρκαγιά δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο στη Σκαρίνου
Ολονύκτιες εργασίες στον αυτοκινητόδρομο μεταξύ Λατσιών-Πέρα Χωρίου Νήσου
Νομικοί αναλύουν την απόφαση για παύση του Οδυσσέα-Εντύπωση προκάλεσε η σκληρότητα του λεκτικού
Επιτυχής η πρώτη εθνική άσκηση κυβερνοασφάλειας
Υπό κράτηση άλλοι τρεις ύποπτοι για τα επεισόδια στο στάδιο «Αλφαμέγα»
Κατάφερε να ξεγελάσει 23χρονη και να της κλέψει το κινητό-Χειροπέδες σε 25χρονο
Βανδαλισμοί στα γραφεία της Ισότητας στη Λευκωσία (pics)