Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας

Η ριζική αλλαγή στο κέντρο της πόλης καθιστά την Λευκωσία μοναδικό προορισμό για να ζει και να εργάζεται κάποιος, αλλά και μια επενδυτική επιλογή με υψηλές αποδόσεις. Το κέντρο της πρωτεύουσας μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο, όμορφο, και κοσμοπολίτικο χώρο που προσφέρει ποιότητα ζωής εφάμιλλο με μεγάλες πρωτεύουσες του εξωτερικού.

Μια πρωτότυπη εκδήλωση-παρουσίαση διοργανώνει η Cyfield για να αναδείξει το νέο πρόσωπο, τις προοπτικές και τις επενδυτικές ευκαιρίες του κέντρου της Λευκωσίας.

Με τίτλο «η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας: Το σύγχρονο lifestyle και οι επενδυτικές προοπτικές» το πόλυναμενόμενο γεγονός θα διεξαχθεί την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου στις 18:30 στη Συμβολή Στασικράτους – Μνασιάδου.

Για τη νέα εποχή του κέντρου της πόλης θα μιλήσει ο Δήμαρχος Λευκωσίας Χαράλαμπος Προύντζος και ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Οργανισμού Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ) Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Υπουργός Εσωτερικών, Κωνσταντίνος Ιωάννου ο οποίος, επίσης, θα προβεί σε χαιρετισμό.

Θα προηγηθεί καλωσόρισμα από την Εκτελεστική Διευθύντρια της Cyfield, Δέσποινα Χρυσοχού.

Στο κύριο μέρος της παρουσίασης, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος, θα προχωρήσει σε μια αφήγηση με θέμα, «Ιστορική Αναδρομή του Κέντρου της Λευκωσίας. H Σημερινή Αναβάθμιση».

Το νέο πρόσωπο, οι προοπτικές και οι επενδυτικές ευκαιρίες του κέντρου της Λευκωσίας αλλά και το όραμα της Cyfield θα παρουσιάσει ενώπιον του κοινού ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, Γιώργος Χρυσοχός.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θαλάσσιου Τουρισμού ISTF έρχεται για πρώτη φορά στην Κύπρο στην Μαρίνα Αγίας Νάπας.
Γιώργος Παμπορίδης: Ο δικηγόρος, ο υπουργός, ο καθηγητής… και ο άνθρωπος με χιούμορ
Ο DJ Valeron εγκαινιάζει το AYÃ Resort με ένα αξέχαστο opening party
Σπουδάζουν, αλλά μόνο ένας στους τρεις δουλεύει σε θέση εργασίας αντίστοιχη του επιπέδου και αντικειμένου σπουδών του
Μικρός χώρος, μεγάλες ιδέες για τη βεράντα με ΙΚΕΑ τώρα το καλοκαίρι
Το Cardiac Innovation Center γιορτάζει 4 χρόνια πρωτοπορίας στην Καρδιοχειρουργική
Ο Shaul Keinan και το όραμα της Κύπρου ως διεθνής επιχειρηματικός προορισμός
Πώς ένας τεχνολογικός οραματιστής επενδύει στην Κύπρο του μέλλοντος
Η νέα γενιά αλλάζει τα δεδομένα στη φιλοξενία
Καλοκαίρι σε τάξη! Έξυπνες λύσεις για ρούχα και αξεσουάρ χωρίς ακαταστασία