Ελικόπτερο συνετρίβη σε κτίριο στην Ιρλανδία-Γίνεται λόγος για πολλά θύματα

Συντριβή ελικοπτέρου σε κτίριο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στο Co Westmeath της Ιρλανδίας, με την αστυνομία να κάνει λόγο για πολλά θύματα, μεταδίδει το SkyNews.

Στο σημείο βρίσκονται οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Ο εκτελών χρέη επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Westmeath Fire and Rescue Service Pat Hunt δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό: «Καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για ένα περιστατικό που αφορά τη συντριβή ενός ελικοπτέρου σε ένα κτίριο στην περιοχή Joristown Upper townland στο Killucan, Co Westmeath».

Πρόσθεσε πως «όλες οι κύριες υπηρεσίες αντιμετώπισης κινητοποιούνται στο σημείο». «Αυτό που μπορούμε να καταλάβουμε είναι ότι υπάρχει ένας αριθμός τραυματιών, αλλά και πάλι, δεν μπορούμε σε αυτό το στάδιο να επιβεβαιώσουμε τον αριθμό».

Η ιρλανδική Μονάδα Διερεύνησης Αεροπορικών Ατυχημάτων δήλωσε ότι έχει στείλει ομάδα επιθεωρητών στο σημείο της συντριβής του μονοκινητήριου ελικοπτέρου.

Ο Ken Glynn, δήμαρχος της δημοτικής περιφέρειας Mullingar-Kinnegad, περιέγραψε το περιστατικό στον ιρλανδικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα RTE ως «σοκαριστικό και τραγικό». Είπε ότι οι σκέψεις και οι προσευχές του είναι με τις οικογένειες των εμπλεκομένων στο περιστατικό.

Πηγή: Ναυτεμπορική

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Βλάβη στο σύστημα ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας του αεροδρομίου Ορλύ στη Γαλλία-Ακυρώθηκαν 130 πτήσεις
Οι Χούθι απαντούν στις ισραηλινές επιθέσεις στην Υεμένη-Προειδοποιούν για χτύπημα στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
Εντολή εκκένωσης από τον ισραηλινό στρατό σε επτά περιοχές της Γάζας
Η Ρωσία κατέσχεσε ελληνόκτητο πετρελαιοφόρο στη Βαλτική Θάλασσα
ΒΙΝΤΕΟ: Η χειραψία κυριαρχίας Ερντογάν με Μακρόν-Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ταπείνωση του Γάλλου προέδρου
Προειδοποίηση Κιέβου για εκτόξευση διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου από Ρωσία-Κάνει λόγο για εκφοβισμό
Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινήθηκε το πλοίο που χτύπησε στη γέφυρα του Μπρούκλιν (vids)
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Βανς και Ζελένσκι συζήτησαν στη Ρώμη την τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ-Πούτιν