Ελαφρά τραυματισμένοι τρεις επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε με το φορτηγό (pics)

Τρεις είναι οι τραυματίες του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην Εύβοια όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, κοντά στην Αυλίδα, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Κανενός εκ των τριών τραυματιών η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, αντίθετα τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα. Οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία φτάνουν τους 130.

2

Στις φωτογραφίες από το τροχαίο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η σύγκρουση. Φαίνεται πως το φορτηγό όχημα έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρά τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο στην Ελλάδα-Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών

Λόγω της ανατροπής του φορτηγού διακόπηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση απομάκρυνσης επιβατών από τα βαγόνια όπως και περιπολικά κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

3

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που συνδράμουν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Όταν το ΤΑΕ (Ε) του Τμήματος Καταπολέμησης Εγκλήματος του Αρχηγείου Αστυνομίας δεν διαβάζει Ποινική Δικονομία (Κεφ.155)
Το ηχητικό ντοκουμέντο και οι μαρτυρίες για Μουρτζούκου-Τι αποκάλυψε το «Φως στο Τουνέλ»
Πραγματοποιείται το απόγευμα η διαμαρτυρία στην Εισαγγελία για τον Θανάση Νικολάου-«Δεν πάει άλλο»
Μπαράζ ελέγχων σε όλες τις πόλεις μετά τα απανωτά περιστατικά βίας-Συλλήψεις και έλεγχοι υποστατικών
Επτά χρόνια μετά συνέλαβαν καταζητούμενο για διαρρήξεις και κλοπές-Τέθηκε υπό κράτηση
«Μεθυσμένος» πιλότος της United αναγκάστηκε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης, ενώ είχε απλά διάσειση
Υπέστη κατάγματα 43χρονος από τη συμπλοκή στη Λεμεσό-Συνελήφθησαν όλοι οι εμπλεκόμενοι
Διακόπηκε η ροή καυσίμων από ένα εκ των πιλότων στο μοιραίο boeing της Air India-Τι δείχνει το πόρισμα
Ένας νεκρός και 20 τραυματίες σε συγκρούσεις παράτυπων μεταλλωρύχων και αστυνομικών στο Περού
Οι παραλείψεις στη λειτουργία του crazy dance που οδήγησαν στον θάνατο τον 19χρονο στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής