Ελαφρά τραυματισμένοι τρεις επιβάτες του τρένου που συγκρούστηκε με το φορτηγό (pics)

Τρεις είναι οι τραυματίες του τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην Εύβοια όταν φορτηγό όχημα εξετράπη της πορείας του, στον περιφερειακό δρόμο, κοντά στην Αυλίδα, και έπεσε στις γραμμές του τρένου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τη διερχόμενη αμαξοστοιχία 1551 (Χαλκίδα-Αθήνα).

Κανενός εκ των τριών τραυματιών η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία, αντίθετα τόσο ο ένας ενήλικας όσο και οι δύο ανήλικοι φέρουν ελαφρά τραύματα. Οι επιβαίνοντες στην αμαξοστοιχία φτάνουν τους 130.

2

Στις φωτογραφίες από το τροχαίο, που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αποτυπώνεται ο τρόπος με τον οποίο έγινε η σύγκρουση. Φαίνεται πως το φορτηγό όχημα έπεσε πάνω στην αμαξοστοιχία χωρίς ωστόσο να υπάρξουν σοβαρά τραυματίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο στην Ελλάδα-Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό των 130 επιβατών

Λόγω της ανατροπής του φορτηγού διακόπηκε η κυκλοφορία, σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, μεταξύ Οινόης και Χαλκίδας. Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα για να βοηθήσουν στην επιχείρηση απομάκρυνσης επιβατών από τα βαγόνια όπως και περιπολικά κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

3

Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό στο σημείο μετέβησαν και 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα που συνδράμουν στην απομάκρυνση των 130 επιβατών από την αμαξοστοιχία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ανάλωσαν την συνάντηση στην μουρμούρα Τατάρ για τους σφετεριστές-Εισέπραξε τρία «όχι» ο Πρόεδρος
Δεν πήγε καλά η συνάντηση για τα ΜΟΕ-«Η προσέγγιση γιαβάζ γιαβάζ δεν δουλεύει»
Υποψήφιοι στην ΕΔΕΚ Χαννίδης, Μυριάνθους και Μορφάκης-Αποφασίζει αργότερα για Ευσταθίου το κόμμα
Καίει τον βασικό ύποπτο η 47χρονη, της παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Αργυρού-Είχαν πάει περίπατο θύμα και φερόμενος θύτης
Αστυνομικοί καταγγέλλουν... κουμπαροκρατία σε πειθαρχικά παραπτώματα
Βαρύ πρόστιμο 44 χιλιάδων σε άνδρα που έκρυβε λαθραία τσιγάρα στην αποθήκη του (pics)
Συνεχίζουν στο ίδιο τέμπο οι Τούρκοι-«Στηρίζουμε το όραμα Τατάρ για δύο κράτη»
Απείλησε δύο πρόσωπα με πιστόλι που περνούσαν έξω από την οικία του
Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη και Τατάρ στην σκιά των απαράδεκτων τουρκικών δηλώσεων
Γνώριζαν από το 2015 για τους ΤΑΚΑΤΑ, αποδίδουν τυχόν παραλείψεις σε έλλειψη προσωπικού στο ΤΟΜ ο Διευθυντής