Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος της ΔΕΦΑ, Αντώνης Πατσαλής

Έφυγε από τη ζωή ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΦΑ και πρώην αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ, Αντώνης Πατσαλής.

Σε ανάρτηση της η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου αναφέρει ότι, «με βαθύτατη θλίψη ενημερώνουμε ότι έφυγε χθες από τη ζωή ο Αντώνης Πατσαλής ο οποίος διετέλεσε Αν. Γενικός Διευθυντής της ΑΗΚ».

«Η Οικογένεια της ΑΗΚ αποχαιρετά ένα αξιόλογο στέλεχος του Οργανισμού που, μέσα από την επαγγελματική του διαδρομή, άφησε τη δική του σφραγίδα. Με την προσωπικότητα και την εγκαρδιότητά του κέρδισε όλους τους συνεργάτες του σε όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής του πορείας. Ξεχώρισε για την απλότητα, τη θετικότητα και την εργατικότητά του αφήνοντας ένα ισχυρό θετικό συνολικό αποτύπωμα στην ΑΗΚ. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του», αναφέρει η κα Παπαδοπούλου.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ για τα 10,2 εκατ. ευρώ
Εκατοντάδες πολίτες σε διαμαρτυρία έξω από τη Νομική-Κατηγόρησε τον Αγγελίδη για αλαζονεία και ζήτησε παραίτηση η ΠΟΓΟ
Δεν μπορεί να αξιοποιηθεί το νερό της λίμνης Μεμί για άρδευση-«Δεν μπορούν να δοθούν άλλες ποσότητες»
Ανοικτή επιστολή μοναχών της Μονής Αββακούμ με πυρά προς τον Μητροπολίτη Ταμασού-Καταγγέλλουν παράνομη εισβολή
ΤΟΜ: Εξαντλήθηκαν σε λίγα λεπτά οι διαθέσιμες χορηγίες για ηλεκτροκίνηση
Εντός των ημερών το πόρισμα της πειθαρχικής εναντίον του Εκτελεστικού Διευθυντή Λάρνακας-Αμμοχώστου
Ανησυχία βουλευτών για τις συνθήκες διαβίωσης σε δομές φροντίδας
Ενίσχυση συνεργασίας Κύπρου-Ισραήλ σε θέματα μεταφορών συζήτησαν Βαφεάδης με Ρέγκεβ
Ανέγερση νέων σχολείων και κλιματιστικά, οι στόχοι της Σχολικής Εφορείας Λάρνακας
Υποβλήθηκαν 2.841 αιτήσεις στο πλαίσιο του σχεδίου Πολεοδομικής Αμνηστίας