Ανείπωτη τραγωδία στη Λάρνακα-Νεκρή από την θάλασσα ανασύρθηκε 15χρονη λουόμενη

Σε τραγωδία εξελίχθηκε μπάνιο για ανήλικη στη Λάρνακα, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από την παραλία στη Λάρνακα, έπειτα από επιχείρηση που έστησε το ΚΣΕΔ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΚΣΕΔ, στις 16:15, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε νεαρή λουόμενη σε κίνδυνο, στη θαλάσσια περιοχή κόλπου Λάρνακας. Το ΚΣΕΔ, κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της ναυαγοσωστικής μονάδας της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας, ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, ασθενοφόρο της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων του ΟΚΥΠΥ, καθώς και πεζό περίπολο της ΑΔΕ Λάρνακας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για 15χρονη.

Η 15χρονη εντοπίστηκε και ανασύρθηκε αναίσθητη από τα πληρώματα των διασωστικών σκαφών, τα οποία την παραδώσουν στο ασθενοφόρο που είχε κληθεί στην ακτή.

Η ανήλικη παραδόθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Σε δεύτερο περιστατικό στις 18:45, λήφθηκε πληροφορία που αφορούσε σε λουόμενο, στη θαλάσσια περιοχή Ladies Mile στη Λεμεσό, ο οποίος παρασυρόταν από τα ισχυρά ρεύματα στην περιοχή, ενώ εκτελούσε κωπηλατοσανίδα, ζητώντας βοήθεια. Το ΚΣΕΔ κινητοποίησε άμεσα ταχύπλοο της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, το οποίο έσπευσε στην περιοχή όπου εντόπισε και ανέσυρε με ασφάλεια το εν λόγω άτομο.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»