Άγρια δολοφονία γάτων στην Πάφο καταγγέλλει το Κίνημα Οικολόγων (pics)

Για νέα περιστατικά δολοφονία γάτων κάνει λόγο το Κίνημα Οικολόγων, το οποίο αναφέρει πως, την περασμένη Δευτέρα, εθελοντές αντίκρισαν άγρια δολοφονία τεσσάρων γάτων.

Όπως τονίζουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι είναι ότι, «πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν κατά συρροή δολοφόνοι γάτων».

Όπως αναφέρεται, «η υπόθεση έχει καταγγελθεί στην αστυνομία ζώων της Πάφου η οποία έδειξε ενδιαφέρον στην διερεύνηση της υπόθεσης και ως πρώτο βήμα έγινε περισυλλογή των δολοφονημένων γάτων για νεκροψία. Αναμένουμε απαιτητικά η υπόθεση αυτή να τύχει χειρισμού ως σοβαρό ποινικό αδίκημα, να  εντοπιστούν οι ένοχοι και να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης».

Η κ. Ανθή Μουζούρη, συντονίστρια της Ομάδας Δράσης για τα Ζώα του Κινήματος Οικολόγων, απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες που γνωρίζουν κάτι για αυτή την υπόθεση να ενημερώσουν άμεσα την αστυνομία.

«Το άτομο η τα άτομα που προβαίνουν σε τέτοια ειδεχθή εγκλήματα σε ζώα έχουν σοβαρά διαταραγμένη προσωπικότητα. Έρευνες κατέδειξαν ότι άτομα που βασανίζουν και δολοφονούν ζώα μπορεί να κάνουν τις ίδιες πράξεις και σε συνάνθρωπο τους. Ως εκ τούτου είναι άκρως επικίνδυνα για την κοινωνία και επιβάλλεται να εντοπίζονται άμεσα από τις αρχές, ως ένοχοι για δολοφονία ζώων και να επιδέχονται ποινών, όπως προνοεί η νομοθεσία», καταλήγει η κ. Μουζούρη.

ΝΕΚΡΟΙ ΓΑΤΟΙ 2

ΝΕΚΡΟΙ ΓΑΤΟΙ 1

Δειτε Επισης

Αντίδραση Συνδέσμου Φυλακισμένων για την επιχείρηση στις Φυλακές-«Δεν επιτρέπεται έρευνα με γενική συγκατάθεση, παραβίαση δικαιωμάτων»
Χειροπέδες σε οκτώ πρόσωπα που καταζητούνταν για την άγρια συμπλοκή στη Λεμεσό
Πέντε κινητά από τις έρευνες στις Κεντρικές-Διερευνώνται τα κίνητρα για τη βόμβα στον δεσμοφύλακα λέει η Αστυνομία
Συνελήφθησαν 13 πρόσωπα που διαμένουν παράνομα στην Κύπρο
Εκτός λίστας ο μάρτυρας που εμπλέκει συναυτουργό στην δολοφονία Ανδρονίκου-Απέσυρε τους ισχυρισμούς του
Παραδέχθηκε την εμπλοκή του στις ληστείες με τον πυροσβεστήρα ο 18χρονος
Στο κελί οι δύο ύποπτοι για τη συμπλοκή μεταξύ οικογενειών στη Λεμεσό
Απαντά σε Πογιατζή ο Χριστοφίδης-«Καταγγέλλω τον Αναστασιάδη και μου απαντούν ότι δεν είναι υπό διερεύνηση»
Αναμμένο αποτσίγαρο προκάλεσε πυρκαγιά στο Κρατικό δάσος Πάφου-Τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο
Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 48χρονος για την γυναικοτονία στην Τρεμιθούσα-Παραμένει υπό κράτηση