Στη δημοσιότητα η φωτογραφία του 34χρονου που θεάθηκε να κρατάει πιστόλι και κυκλοφορούσε με εκρηκτικά

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του OMAR ALDAYHE, 34 ετών, κάτοικος Λεμεσού, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς εκρηκτικών υλών, κλοπής πινακίδων εγγραφής, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, παράνομης κατοχής περιουσίας, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, αδικήματα που διαπράχθηκαν στις 2/7/2024 στη Λεμεσό.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805187 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

OMAR-ALDAYHE-645x780

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Καταζητείται 33χρονος που θεάθηκε με πιστόλι-Εντοπίστηκαν εκρηκτικός μηχανισμός και σφαίρες στο όχημα του

Σύμφωνα με το ΤΑΕ Λεμεσού, o 34χρονος θεάθηκε σε χωράφι, στην περιοχή Γερμασόγειας, να εξέρχεται από αυτοκίνητο και να απομακρύνεται, κρατώντας πιστόλι.

Στη σκηνή έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, όπου εντόπισαν το όχημα, που διαπιστώθηκε πως έφερε πλαστές πινακίδες και αφού σφραγίστηκε, ρυμουλκήθηκε στην Αστυνομία για εξετάσεις.

Εντός του οχήματος εντοπίστηκε ένας αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, 29 σφαίρες πιστολιού, περίπου 35 γραμμάρια ρητίνης κάνναβης και 1 γραμμάριο φυτικής κάνναβης, πινακίδες εγγραφής και ένα τσαντάκι ώμου με δελτίο ταυτότητας, διαβατήριο και άλλα τεκμήρια.

Δειτε Επισης

Ανακρίνεται η Κασσιανίδου για το φιάσκο με το βιβλίο στη Μπιενάλε-«Ήδη το χρησιμοποίησε ο Ταλάτ»
Αρνήθηκε τις κατηγορίες ο 43χρονος για το ξυλοδαρμό και την απαγωγή στην Ξυλοφάγου-Ζήτησαν χρόνο οι υπόλοιποι
«Γιατί πήδησε, γιατί τον έβαλες να πηδήσει... Έκαμε μ@@@@ια»-Η αλυσίδα ασυνεννοησίας που οδήγησε στο θάνατο του Γιαννιού
Πρόταση για μετακίνηση Συμβασιούχων Αστυνομικών στο Υφυπουργείο Μετανάστευσης-Αναλύουν το πλάνο στη Βουλή
Πολλαπλής σημασίας η άφιξη Μόντι-Ο μαυροπινακισμός της Τουρκίας, η Προεδρία Ε.Ε. και το επιχειρηματικό άνοιγμα
Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί