Συνελήφθη δωδεκάχρονος στην Ελλάδα που κατηγορείται ότι βίασε εννιάχρονο-Χειροπέδες και στους γονείς του

Eφιαλτικές στιγμές στα χέρια ενός 12χρονου φέρεται να έζησε ένα αγόρι μόλις 9 ετών στον οικισμό Αγία Σοφία, στα Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στις Αρχές, ο 12χρονος φέρεται να ασέλγησε στον 9χρονο. Ο 12χρονος συνελήφθη με τις κατηγορίες του βιασμού και των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, ενώ οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στους γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Το φρικιαστικό συμβάν έγινε -σύμφωνα με την καταγγελία στις Αρχές- χθες το απόγευμα. Όπως κατήγγειλε ο παππούς του 9χρονου αγοριού, αναζητούσε για ώρα χθες τον εγγονό και τελικά όταν τον εντόπισε αντίκρισε -όπως είπε- το παιδί να κακοποιείται σεξουαλικά από τον 12χρονο!

Το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ο 9χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, θα εξεταστεί και από ιατροδικαστή της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε ή όχι κακοποίηση.

Πηγή: thestival.gr

Δειτε Επισης

Τα τσίπουρα, οι σόδες και τα… φώτα που τον τύφλωσαν-Η απολογία 60χρονου για θανατηφόρο στην Ελλάδα
Μνημείο για την Κυριακή Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους-«Να το βλέπετε οι γυναίκες και να παίρνετε δύναμη»
«Αυτό είναι ατομική βόμβα»-Συγκλονίζουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα για την τραγωδία των Τεμπων
Πρωτοφανείς εικόνες σε Πάρο, Μύκονο και Χανιά από την κακοκαιρία-Μεγάλες καταστροφές (pics)
Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται ο 51χρονος-Την Παρασκευή οδηγείται στον Εισαγγελέα (pic)
Νέα στοιχεία για τον 51χρονο με το κατσαβίδι-«Κάθε μέρα μας ενημέρωναν ότι δημιουργούσε προβλήματα»
ΒΙΝΤΕΟ: Η κακοκαιρία σαρώνει την Κρήτη-Πλημμυρισμένοι δρόμοι στα Χανιά, εγκλωβίστηκαν οδηγοί
«Τότε που ζούσαμε»-Οι αναρτήσεις της μητέρας του Βασίλη Καλογήρου
Βίαιο το παρελθόν του 51χρονου με το κατσαβίδι-Συνελήφθη για βιασμούς, απειλούσε πελάτες της Λαϊκής
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ η δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού στην Ελλάδα-Τον αιφνιδίασε η 39χρονη στο δρόμο