Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER και So Easy Travel Insurance-Δωροκάρτα αξίας €500 σε έναν αναγνώστη

Η εταιρεία So Easy Travel Insurance μαζί με το Reporter.com.cy χαρίζουν σε ένα τυχερό αναγνώστη μία Travel δωροκάρτα αξίας €500 από ταξιδιωτικό γραφείο για να την εξαργυρώσει για οποιονδήποτε προορισμό επιλέξει. Και ακόμη 3 αναγνώστες θα έχουν ταξιδιωτική ασφάλιση single trip για οποιονδήποτε προορισμό επιλέξουν.

Για να λάβετε μέρος στη κλήρωση επισκεφθείτε το https://forms.gle/ChYVjknGVrdeSjyC9 και δηλώστε συμμετοχή μέχρι την 1η Αυγούστου 2024.

Η SoEasy Travel Insurance είναι μία πλατφόρμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης που επιτρέπει σε όσους ταξιδεύουν να ασφαλίσουν το ταξίδι τους εύκολα και ψηφιακά, ώστε να το απολαύσουν χωρίς ανησυχίες για οποιαδήποτε απρόοπτα.

Είτε κάποιος ταξιδεύει για αναψυχή είτε για επαγγελματικούς λόγους, μπορεί απλά να επισκεφθεί την ιστοσελίδα https://soeasytravelinsurance.com/, να δηλώσει τη χώρα αναχώρησης και τον προορισμό του και με λίγα κλικ να ασφαλίσει οικονομικά το ταξίδι του.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της SoEasy Insurance, είναι ότι παρέχει κάλυψη ανεξαρτήτως της χώρας αναχώρησης ή του προορισμού, όπως αναφέρεται και στο σλόγκαν της εταιρείας: «From Anywhere, To Anywhere»!

Μέσα από την πλατφόρμα της SoEasy Travel Insurance, ο χρήστης μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε διάφορα πακέτα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης και να διαλέξει εκείνο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες του.

Οι καλύψεις της SoEasy Travel Insurance που μπορεί να επιλέξει κάποιος περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, Ιατροφαρμακευτική κάλυψη, απώλεια αποσκευών, καθυστέρηση πτήσεων, ακύρωση ταξιδιού, προσωπικά ατυχήματα και προσωπική ευθύνη.

Επιπλέον, για όσους ταξιδεύουν συχνά, η SoEasy Travel Insurance προσφέρει ετήσια πακέτα με κάλυψη για όλα τα ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια του συμβολαίου.

Επισκεφτείτε το https://soeasytravelinsurance.com/ και ανακαλύψτε πως η Ταξιδιωτική Ασφάλιση μπορεί να σας προσφέρει ηρεμία στα ταξίδια σου, «From Anywhere, To Anywhere»!

Social Media της εταιρείας SoEasy Travel Insurance:

Instagram: https://www.instagram.com/soeasytravelinsurance/

Facebook: https://www.facebook.com/soeasytravelinsurance

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/soeasy-travel-insurance/

Δειτε Επισης

Μεγάλος διαγωνισμός REPORTER και So Easy Travel Insurance-Δωροκάρτα αξίας €500 σε έναν αναγνώστη
Τελετή αποφοίτησης American College 2024
Μια νέα Λάρνακα στα σκαριά
Δωρεάν βιωματικό εργαστήρι για νέους και νέες στο Παραλίμνι
Οι μαύρες μέρες της εισβολής και οι προκλήσεις για τους γιατρούς επί τω έργω
Αυτό το καλοκαίρι, προσφέρετε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία!
«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ» ΜΙΕΕΚ
Robotex MRC 2024: Νέοι Αγώνες Αθλητικής Ρομποτικής και Drones
Συνέδριο Γάλακτος: Σημαντικά συμπεράσματα για τη γεωργική και κτηνοτροφική βιομηχανία
Δέκα χρόνια «Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Ναυτιλιακές Σπουδές» ΜΙΕΕΚ