Άνοιξε πυρ κατά σκύλου και τον σκότωσε 64χρονος στους Αγίους Τριμιθιάς-Παραδέχθηκε την πράξη του

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές τα ξημερώματα της Δευτέρας, μετά από καταγγελία 55χρονου ότι πυροβόλησαν τον σκύλο του.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος, μετέβη τα ξημερώματα σε ανοικτό χώρο στην περιοχή Αγίους Τριμιθιάς, με τρία σκυλάκια για εκπαίδευση.

Σε κάποιο σημείο, τα σκυλάκια απομακρύνθηκαν από τον ίδιο και ακούστηκαν πυροβολισμοί. Αφού τα δυο σκυλάκια επέστρεψαν στον ιδιοκτήτη τους, το τρίτο διαπίστωσε ότι ήταν νεκρό.

Άμεσα ο 55χρονος κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο, εντοπίζοντας ένα 64χρονο, ο οποίος παραδέχθηκε ότι πυροβόλησε τον σκύλο. Μάλιστα, στην κατοχή του 64χρονου, εντοπίστηκαν τρία όπλα.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα και της νεκροτομής που θα διενεργηθεί στη σορό του σκύλου.

Δειτε Επισης

Η συγκλονιστική μαρτυρία ζεύγους που κάηκε το σπίτι τους στο Σούνι-«Δεν υπάρχει τίποτα, απολύτως τίποτα»
Κυκλοφορούσε στον Πρόδρομο με φωτοβολίδα και κροτίδες 37χρονος-Έρευνες εάν σχετίζεται με ενδεχόμενους εμπρησμούς
Τσάκωσαν 41χρονο να κλέβει κεραμικά από οικοδομή στη Λάρνακα
Πολίτης αναγνώρισε αναζητούμενο για κλοπή από πρακτορείο στοιχημάτων και ενημέρωσε τις Αρχές-Συνελήφθη 26χρονος
Σε πύρινο κλοιό η Μεσόγειος-Ο χάρτης της NASA για τη φονική πυρκαγιά στην Κύπρο
LIVE: Σε πλήρη επιφυλακή οι Αρχές για ενδεχόμενες αναζωπυρώσεις στην καμένη γη της Λεμεσού
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για πιθανές εμπρηστικές ενέργειες-Λαμβάνονται καταθέσεις για τη φονική πυρκαγιά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι 48χρονου και του απέσπασαν κρυπτονομίσματα αξίας 381 χιλιάδων ευρώ
Παριστάνουν λειτουργούς της Τράπεζας και επιχειρούν να εξαπατήσουν πολίτες-Πώς δρουν οι επιτήδειοι
Εντόπισαν χειροβομβίδα σε καλοκαιρινό υποστατικό στην Αγία Νάπα-Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες (pics)