Συνελήφθη 29χρονος που διέμενε και εργαζόταν παράνομα στην Κύπρο

Στην σύλληψη 29χρονου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χτες Κυριακή για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας ενώ θα κατηγορηθεί και ο εργοδότης του για παράνομη εργοδότηση και απασχόληση.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου το πρωί της Κυριακής μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου εντόπισαν σε παγωταρία - κατόπιν πληροφορίας ότι στο συγκεκριμένο υποστατικό εργάζονται παράνομα αλλοδαποί - ένα πρόσωπο να ασχολείται με το καθάρισμα του καταστήματος.

Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 29χρονο ο οποίος φέρεται να παρέμενε στην Δημοκρατία παράνομα από τις 14.7.24 και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης παραμονής και παράνομης απασχόλησης και τελεί υπό κράτηση, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου.

Ο εργοδότης του, ηλικίας 35 ετών, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κλήθηκε στην ΑΔΕ Πάφου και ανακρίθηκε ενώ σήμερα Δευτέρα αναμένεται να κατηγορηθεί ενώπιον Δικαστηρίου για να κλητευθεί αργότερα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Σαμποτάζ σε ρωσικές βάσεις από τους Ουκρανούς-Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά
Συμπληρώνονται έξι χρόνια από την εφαρμογή του ΓΕΣΥ-«Ήρθε για να μείνει» το μήνυμα του υπουργού Υγείας
Αυτή είναι η απάντηση των 13 σημείων της Χαμάς που ο Γουίτκοφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω στους οπαδούς της Παρί στη Γαλλία
Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Αμβούργου-Πάνω από 50 οι τραυματίες
Πυρκαγιά παρά το καζίνο της Λεμεσού-Κατέκαυσε δύο εκτάρια γης
Μήνυμα στήριξης στου νόμιμους κυνηγούς από τον ΓΔ του ΥΠΕΣ-«Η Κυβέρνηση αναγνωρίζει το ρόλο του κυνηγιού»
Πανέτοιμο το ΥΠΑΝ ενόψει Παγκύπριων Εξετάσεων-Περνούν από σεμινάρια οι θεματοθέτες
Ζήτησε έκθεση γεγονότων για το φερόμενο ομοφοβικό επεισόδιο στην Ελλάδα το ΥΠΑΝ-Περιμένει την επιστροφή μαθητών