Συνταξιούχος αστυνομικός ξυλοκόπησε άγρια τον 89χρονο πατέρα του μέσα στο σπίτι τους στη Λαμία

Ένα άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε στη Λαμία, με θύμα έναν 89χρονο και θύτη τον 60χρονο γιο του, μέσα στο σπίτι που μένουν μαζί και οι δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η οποία έγινε από τον ίδιο τον 89χρονο, το πρωί του Σαββάτου και για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί, ο 60χρονος συνταξιούχος αστυνομικός γρονθοκόπησε τον πατέρα του στο πρόσωπο, την μύτη και το στόμα, στη συνέχεια τον κουτούλησε και όταν εκείνος έπεσε στο έδαφος, τον πάτησε με το πδι του στο στήθος.

Στο σημείο έφτασε, μετά από σχετική ειδοποίηση, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τον 89χρονο και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, εκεί που εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ενώ του χορηγήθηκε παραγγελία για εξέταση από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.

Ο ίδιος δεν επιθυμούσε να φιλοξενηθεί σε διαθέσιμο ασφαλή χώρο διαμονής, ούτε συγκατατέθηκε στην εγκατάσταση της εφαρμογής «Panic Button».

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τριμελής επιτροπή θα επανεξετάσει τις ιατρικές εξετάσεις του μικρού Παναγιώτη
Την ακύρωση του επιθέτου Ντε Γκρες στα μέλη της τέως βασιλικής οικογένειας ζητά καθηγητής Νομικής
Ιατροδικαστής στην Ελλάδα καταγγέλθηκε για παραποιημένη έκθεση με αντάλλαγμα 10.000 ευρώ
Ρίγη συγκίνησης για την κόρη της Μαρίας Καρυστιανού-Δόθηκε το όνομα της σε αίθουσα Πανεπιστημίου
ΒΙΝΤΕΟ: Καρέ καρέ πυροβολισμοί σε υποστατικό στη Θεσσαλονίκη-Από τύχη δεν υπήρξαν θύματα
Απίστευτη καταγγελία για τα Τέμπη-Έδωσαν σε πατέρα θύματος τη σορό με μέλος άλλου ατόμου
Αναστολή καθηκόντων για τους ιατροδικαστές που χειρίστηκαν την υπόθεση Πισπιρίγκου
Έξαλλη στη φυλακή η Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την καταδίκη της-«Θα δείτε τώρα ποια είμαι»
Νέα δεδομένα μετά το αίτημα Τριαντόπουλου να κριθεί απευθείας από τη Δικαιοσύνη για την υπόθεση των Τεμπών
Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τα Τέμπη-«Στέλνω τρένο ανάποδα, θέλω τη συνεργασία σας»