Προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και ανατράπηκε το όχημά της-Εγκλωβίστηκε η οδηγός

Στο νοσοκομείο, μετά από τροχαίο ατύχημα, που είχε αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό της στα συντρίμμια του οχήματός της, μεταφέρθηκε 28χρονη στη Λευκωσία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 21:05 το βράδυ της Παρασκευής, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 28χρονη ενώ οδηγούσε το όχημά της στη οδό Μενάνδρου, απώλεσε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα.

Από τη σύγκρουση, το όχημα της 28χρονης ανατράπηκε και προσέκρουσε σε μεταλλικό πάσσαλο, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια η νεαρή.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και της Πυροσβεστικής, που απεγκλώβισαν τη νεαρή. Στη σκηνή κλήθηκε και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 28χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ενώ έλαβε της πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη.

Η Αστυνομία διερευνά τις συνθήκες του τροχαίου ατυχήματος.

Δειτε Επισης

Αντιμέτωποι με σκύλους που βρίσκονταν σε άθλιες συνθήκες βρέθηκαν εθελοντές στη Λεμεσό (pics)
Τετράχρονο κοριτσάκι τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάφο-Μεταφέρθηκε στο Μακάρειο
Ο «αρχινονός» που διαμόρφωσε τη Greek Mafia και το αιματηρό τέλος της οικογενειακής τριάδας
Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας