Επανεξελέγη Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ ο Σάββας Τσίβικος

Ο Ανώτατος Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ Σάββας Τσίβικος επανεξελέγη την Πέμπτη ομόφωνα και μαζί με τα άλλα μέλη της Διοίκησης θα παραμείνουν στην ηγεσία και την επόμενη χρονιά.

Δελτίο Τύπου αναφέρει ότι οι αξιωματούχοι της Ανώτατης Στοάς της ΑΧΕΠΑ για τη χρονιά 2024-25 είναι ο Ε. Χρις Κάιτσον, ανώτατος αντιπρόεδρος, Εμμανουήλ Κώνστας, Πρόεδρος Καναδά,  Δρ. Ζήνων Χριστοδούλου, ανώτατος γραμματέας, Θεμιστοκλής Φράγκος, Ανώτατος Ταμίας, Δημήτριος Κιρκιλής , Ανώτατος Σύμβουλος, Χρις Ατσαβές, Ανώτατος Διευθυντής Αθλητισμού και Θεόδωρος Βίττας, σύμβουλος των Υιών. 

Εξελέγησαν επίσης ανώτατοι κυβερνήτες για διάφορες περιοχές.

Παράλληλα, η Διοίκηση της ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε και τις ετήσιες εκλογές για τις θέσεις εκλογής μέσω ψηφοφορίας. Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΧΕΠΑ που εκλέχθηκαν για τριετή θητεία είναι οι Γιώργος Χωριάτης και Λου Ατσάβες, πρώην ανώτατος πρόεδρος και Κρεγκ Κλάουσον, Διοικητικό Συμβούλιο Ελεγκτών της ΑΧΕΠΑ.

Ως γνωστό η ΑΧΕΠΑ πραγματοποίησε την εβδομάδα 21-26 Ιουλίου το ετήσιο Ανώτατο Συνέδριό της στη Λάρνακα, με συμμετοχή εκατοντάδων αντιπροσώπων και αξιωματούχων, σε ένδειξη αλληλεγγύης για την 50ή επέτειο από την εισβολή της Τουρκίας.

«Η Κύπρος παρέμενε αδιάφορη στα μάτια της διεθνούς κοινότητας μέχρι πρόσφατα. Προσβλέπουμε σε λύση του Κυπριακού και στην επανένωση της πατρίδας μας», δήλωσε ο Σάββας Τσίβικος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΧΕΠΑ θα πραγματοποιήσει την πρώτη του συνεδρίαση τον Σεπτέμβριο στην Ουάσιγκτον, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου των Ανώτατων Κυβερνητών Περιφερειών, που θα πραγματοποιηθεί από τις 20-22 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μεταβαίνει στις ΗΠΑ ο Πρόεδρος για προσέλκυση επενδύσεων-Επίκεντρο ναυτιλία, τεχνολογία και ενέργεια
Κ. Λετυμπιώτης: Παρά τις προκλήσεις και τις δυσκολίες, δεν συμβιβαζόμαστε με την κατοχή
Πρώτο crash test μετά τη Γενεύη-Σε εξέλιξη η συνάντηση του Προέδρου με τον Ταταρ με ΜΟΕ στο επίκεντρο
Ξεκάθαρο μήνυμα ΠτΔ-«Η βιωσιμότητα της λύσης περνά μέσα από τον σεβασμό της ιστορικής ταυτότητας»
Συνομιλία Χριστοδουλίδη-Νετανιάχου για περιφερειακές εξελίξεις, διμερή συνεργασία
Υπ. Γεωργίας: Η Κυβέρνηση Χριστοδουλίδη συνεχίζει άοκνα τον αγώνα για λευτεριά της Κύπρου
Α. Δημητρίου: Διαπραγματευτικό μας όπλο το δίκαιο και η νομιμότητα
Στο τραπέζι η άρση των κυρώσεων κατά Συρίας από Κύπρο, Γαλλία και Ελλάδα-Τι αποφασίστηκε στο Παρίσι
Με στόχο να υπάρξουν αποτελέσματα για ΜΟΕ μεταβαίνει στη συνάντηση με Τατάρ ο Πρόεδρος
Κ. Ιωάννου: Δεν θα δεχθούμε τίποτε λιγότερο από μια Κύπρο ελεύθερη, ανεξάρτητη και επανενωμένη