Οι επιστημονικές εξετάσεις δίνουν απαντήσεις στα αίτια θανάτου του 25χρονου που έσβησε σε τροχαίο

Διενεργήθηκε η νενομισμένη νεκροτομή στη σορό του άτυχου 25χρονου, Al Khaled Saeid Mohamed, από τη Συρία, τέως κάτοικου Πάφου, o οποίος είχε τραυματιστεί σε τροχαίο που σημειώθηκε στις 23 Ιουνίου, στην επαρχία της Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του νεαρού, διενεργήθηκε από την Επικεφαλής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα.

Τα ακριβή αίτια θανάτου του 25χρονου θα εξακριβωθούν μετά τη λήψη αποτελεσμάτων των εργαστηριακών εξετάσεων, που θα διενεργηθούν σε δείγματα που λήφθηκαν από τη σορό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υπέκυψε στα τραύματα του 25χρονος μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο στην Πάφο

Υπενθυμίζεται πως, σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6μμ την Κυριακή, 23 Ιουνίου, στη λεωφόρο Μακαρίου, στη Χλώρακα, όταν αυτοκίνητο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε 25χρονος.

Ως αποτέλεσμα της σύγκρουσης, ο 25χρονος να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα γνάθου και δεξιού ποδιού, ενώ έφερε και ενδοκοιλιακή αιμορραγία πνευμοθώρακα, είπε.

Ακολούθως, συνέχισε, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύονταν όλο αυτό το διάστημα, ενώ απεβίωσε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, ένα μηνά μετά.

Σημειώνεται πως, για το τροχαίο συνελήφθησαν δύο πρόσωπα ηλικίας 43 και 41 ετών. Ο 43χρονος που είχε αρχικά δηλωθεί ως συνοδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να ήταν ο οδηγός, όπως διαπίστωσε η Αστυνομία μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής.

Κατόπιν ελέγχου που διενεργήθηκε σε κλειστά κυκλώματα της περιοχής διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ενεχόμενου αυτοκινήτου δεν ήταν ο 43χρονος συλληφθείς, αλλά άλλο πρόσωπο, 41 ετών, ο οποίος είχε παρουσιαστεί ως συνοδηγός του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος αναμενόταν να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για την επιβολή ποινής σε εκδικαζόμενη υπόθεση παρόμοιου δυστυχήματος που συνέβη το 2019, κατά το οποίο επίσης προκλήθηκαν σοβαροί τραυματισμοί.

Η υπόθεση θα επαναξιολογηθεί υπό τα νέα δεδομένα, ώστε να εξεταστεί η τροποποίηση των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν τα δύο πρόσωπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στην Κοιλάδα των Κέδρων στο Δάσος Πάφου
Καθίζηση οδοστρώματος σε δρόμο της Πάφου-Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Αγόρασαν κινητά με κλοπιμαίες κάρτες στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στους Τρούλλους Λάρνακας
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Τέσσερις οδηγοί εντοπίστηκαν στο τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών-Ανάμεσα τους και οδηγός πλατφόρμας οδικής βοήθειας
Καταγγελία τεσσάρων κέντρων αναψυχής στην Πάφο για ηχορύπανση
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Δυσφορία ΥΠΑΜ για αναφορές Νεοφυτίδη για διευκολύνσεις-Ρυθμίσεις για την… λιποταξία Τζούλιου
Κλείσιμο λωρίδων λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού