Κλείνει απόψε μέχρι την Κυριακή τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας

Κλειστό θα είναι απόψε Παρασκευή, 26 Ιουλίου, μέχρι και το απόγευμα της Κυριακής, 28 Ιουλίου, τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Λευκωσίας, μεταξύ Πέρα Χωρίου Νήσου και Λατσιών, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης που θα διεξάγονται, για το έργο κατασκευής του Περιμετρικού Αυτοκινητοδρόμου Λευκωσίας. Η κυκλοφορία θα διοχετεύεται μέσω του αυτοκινητοδρόμου προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση, προς Λεμεσό και προς Λευκωσία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων, οι εργασίες στον αυτοκινητόδρομο θα διεξάγονται από τις 8.00 το βράδυ της Παρασκευής, μέχρι τις 3.00 το απόγευμα, της Κυριακής. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα είναι κλειστές για την κυκλοφορία και οι τρεις λωρίδες του αυτοκινητοδρόμου, στην κατεύθυνση προς Λευκωσία, από το ύψος της γέφυρας Αλυκού ποταμού, μέχρι το ύψος του ζυγιστικού σταθμού Λατσιών.

Η τροχαία κίνηση από Λεμεσό προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στον αυτοκινητόδρομο προς Λεμεσό, που θα λειτουργεί αμφίδρομα, με τη μία λωρίδα να χρησιμοποιείται από τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς Λευκωσία και τις άλλες δύο λωρίδες να λειτουργούν κανονικά, για τους οδηγούς που θα κατευθύνονται προς Λεμεσό.

Η Αστυνομία συστήνει προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων, που καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα, και να συμμορφώνονται με την προσωρινή οδική σήμανση στην περιοχή των οδικών έργων.

Δειτε Επισης

Ως συμμαχία κατά Τουρκίας βλέπει ο τουρκικός Τύπος την επίσκεψη Μόντι στην Κύπρο
Μη ασφαλή προϊόντα παιδικά παιγνίδια και φουσκωτά εντοπίστηκαν στην αγορά ΕΕ
Επικριτικοί για τον σφετερισμό κάποιοι «κοινοτάρχες» περιοχών της Αμμοχώστου-Τάσσονται υπέρ ανοίγματος του Βαρωσιού
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Έρευνα κατά νοσοκομείου στην Ελλάδα-Δύο μητέρες έχασαν τα μωρά τους και μία δεν μπορεί να αυτοεξυπηρετηθεί
Διαστάσεις προσλαμβάνουν οι ενέργειες της Αστυνομίας για Οδυσσέα-Βολές ΑΚΕΛ για κλίμα αυταρχισμού
ΗΒ, Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νορβηγία ανακοίνωσαν κυρώσεις κατά των ακροδεξιών Ισραηλινών υπουργών
Στα πράσα έπιασαν επιβάτη οι λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων-Γέμισε τις βαλίτσες του τσιγάρα (pics)
Καταδίκασε την Τουρκία το ΕΔΑΔ-Επιδίκασε αποζημίωση €18.000 για ακίνητο στην περίκλειστη πόλη της Αμμοχώστου
Αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη οι γονείς του μωρού που πέθανε στην Πάρο-Το άφησαν εκτεθειμένο στον ήλιο