American College: Κοινωνική Προσφορά στον Πολιτισμό

Μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς στον τομέα του πολιτισμού, το American College συμμετείχε ως χορηγός στην ετοιμασία του δίσκου «Κύπρος Νυν και Αεί». Ο δίσκος αποτελεί ένα αξιόλογο μουσικό ταξίδι σε επιμέλεια του Γιώργου Νταλάρα και στίχους του Πόλυ Κυριάκου, με συμμετοχές σημαντικών συνθετών και ερμηνευτών από την Ελλάδα και την Κύπρο, με αφορμή τα 50 χρόνια από τα τραγικά γεγονότα του 1974.

Dalaras

Στις φωτογραφίες, ο Γιώργος Νταλάρας μαζί με τον στιχουργό του δίσκου Πόλυ Κυριάκου και τον Διευθυντή του American College, Δρ. Μάριο Αμερικάνο, κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του δίσκου.

Ο Δρ. Μάριος Αμερικάνος, Διευθυντής του American College, εξέφρασε την υπερηφάνεια του κολεγίου για τη συμμετοχή του σε αυτή την πρωτοβουλία, δηλώνοντας: "Η στήριξη του πολιτισμού και της ιστορικής μνήμης είναι ζωτικής σημασίας για εμάς. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θέλουμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και προώθηση της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Κύπρου και της Ελλάδας." Το American College συνεχίζει να δεσμεύεται στην υποστήριξη δράσεων που προάγουν τον πολιτισμό, την εκπαίδευση και την κοινωνική ευημερία.

Δειτε Επισης

Ένα μοναδικό stand-up cabaret show έρχεται στην Κύπρο!
Η νέα σχολική χρονιά ξεκίνησε και στο Paradox Museum Limassol!
ΙδΕΚ: Παρουσίαση χρηματοδοτικού προγράμματος - Μέχρι και €30 χιλιάδες η χορηγία
Εκδήλωση Cyfield: Η νέα εποχή του κέντρου της Λευκωσίας
Xρηματοδοτικό πρόγραμμα ΙδΕΚ μέχρι και €30 χιλιάδες
Σεμινάριο «Customer Support & Interaction» από το PS Academy
ECOMMBX Legends Award - Στα χέρια των φιλάθλων η ανάδειξη των θρύλων του κυπριακού μπάσκετ
Έξυπνοι τρόποι να ανανεώσουμε τη ντουλάπα μας!
Αποκαλύπτοντας το μονοπάτι προς την ευεξία με τη Lidl Κύπρου στο 5ο Wellness Camp
“MountainFest”: To νέο δυναμικό φεστιβάλ από τον Οργανισμό Νεολαίας