Εργασίες σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου το προσεχές διάστημα

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού από τις 27 Ιουλίου έως τις 28 Ιουλίου 2024 και στον Παρακαμπτήριο Δρόμο Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού, και στις δύο κατευθύνσεις, στις 26 Ιουλίου, ανακοίνωσε την Τετάρτη το Τμήμα Δημοσίων Έργων. Παράλληλα, ανακοίνωσε εργασίες άρδευσης από τις 29 Ιουλίου 2024 μέχρι και τις 6 Αυγούστου 2024 σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Πάφου.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, το Σάββατο και την Κυριακή από τις 06:00 μέχρι και τις 12:00 θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας-Λεμεσού και του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Μουτταγιάκας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις.

Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου/Παρακαμπτήριου Δρόμου θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Προστίθεται ακόμη ότι την Παρασκευή 26 Ιουλίου, από τις 08:30 μέχρι τις 16:00, θα εκτελούνται εργασίες σκουπίσματος σε τμήματα στους συνδετήριους δρόμους των κυκλικών κόμβων του Παρακαμπτήριου Δρόμου Λεμεσού από την έξοδο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο του Νέου Νοσοκομείου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά, σε μήκος 200μ. περίπου η μία λωρίδα στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Επίσης, αναφέρεται ότι από την επόμενη Δευτέρα μέχρι και την Τρίτη, 6 Αυγούστου 2024 μεταξύ των ωρών 08:30-15:30, σε τμήματα του αυτοκινητόδρομου Α6 Λεμεσού-Πάφου, και στις δύο κατευθύνσεις, σε μήκος δρόμου 1,5-2 χλμ./ανά μέρα, θα εκτελούνται περιοδικά εργασίες άρδευσης από το Τμήμα Δασών στην κεντρική διαχωριστική νησίδα, για συνολικό μήκος 17,5 χιλιομέτρων περίπου.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα είναι κλειστή η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

«Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία, που θα προκληθεί, και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες-Στους 23 βαθμούς η θερμοκρασία
Στο περίμενε οι κοινότητες Μιτσερού για το ασφαλτικό-Η απόφαση Ανωτάτου που καθορίζει τη συνέχεια
Στέγες ηλικιωμένων σε αδιέξοδο-Πέντε χρόνια αναμονής για το νομοσχέδιο, έπεται συνάντηση
Τρεις τραυματίες από την πτώση μεταλλική διαφημιστική κατασκευής στα κατεχόμενα
Ηλεκτρονικές συνταγές και ιατρικά δεδομένα ταξιδεύουν με τους Κύπριους πολίτες-Εντός Μαΐου οι ανακοινώσεις
Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού-Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Παναγιώτου: Γνώμονας η κοινωνική δικαιοσύνη για συνταξιοδοτικό, ΑΤΑ, ρύθμιση εργασίας
Αποτεφρωτήριο μέχρι το 2030 ζητά η Κυπριακή Εταιρεία Αποτέφρωσης Νεκρών