Σε Δικαστήριο των Βάσεων επέλεξε να δικαστεί ο «Κότας»-«Αναμένεται να δηλώσει αθώος»

Σε Δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων επέλεξε να δικαστεί ο 45χρονος Κώστας Αντωνίου, άλλος «Κότας», ο οποίος κατηγορείται για το φόνο του Χαράλαμπου Κωνσταντινίδη 52 ετών από το Παραλίμνι, που διαπράχθηκε το βράδυ της 25ης Ιουνίου σε συνεργείο αυτοκινήτων στο δρόμο Ορμήδειας – Ξυλοφάγου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τις Βρετανικές Βάσεις, ο κατηγορούμενος, αναμένεται να δηλώσει αθώος στην κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την Πέμπτη 1 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 45χρονος, συνάντησε το θύμα το βράδυ της 25ης Ιουνίου στο βαφείο του στην Ορμήδεια και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, τα πράγματα ξέφυγαν, με αποτέλεσμα ο 45χρονος, σε κάποια στιγμή να αρπάζει το κυνηγετικό και να πυροβολεί το θύμα, ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, αφού ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και τράπηκε σε φυγή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παλιά τα τραύματα του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου του Κωνσταντινίδη-Παίρνουν γραμμή από Εισαγγελέα για καταχώρηση

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο 45χρονος φαίνεται να έριξε δύο πυροβολισμούς στο θύμα, με τα τραύματα στο κεφάλι να τον πλήττουν θανάσιμα. Ωστόσο, σύμφωνα με έκθεση, το θύμα έφερε επίσης κακώσεις και πολλαπλά χτυπήματα. Από τη νεκροτομή επί της σορού, διαπιστώθηκε ότι το θύμα έφερε τραύματα με σίδερο στο κεφάλι. Σύμφωνα με νέα στοιχεία που έγιναν γνωστά, φαίνεται ότι ο 45χρονος ανέφερε στις Αρχές πως πρώτα πυροβόλησε το θύμα και στη συνέχεια τον χτύπησε με σίδερο.

Όσον αφορά στο κίνητρο, ο 45χρονος είχε παραδεχθεί ενώπιον του Δικαστηρίου, φαίνεται να είναι οι οικονομικές διαφορές που είχε με το θύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στην Κοιλάδα των Κέδρων στο Δάσος Πάφου
Καθίζηση οδοστρώματος σε δρόμο της Πάφου-Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Αγόρασαν κινητά με κλοπιμαίες κάρτες στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στους Τρούλλους Λάρνακας
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Τέσσερις οδηγοί εντοπίστηκαν στο τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών-Ανάμεσα τους και οδηγός πλατφόρμας οδικής βοήθειας
Καταγγελία τεσσάρων κέντρων αναψυχής στην Πάφο για ηχορύπανση
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Δυσφορία ΥΠΑΜ για αναφορές Νεοφυτίδη για διευκολύνσεις-Ρυθμίσεις για την… λιποταξία Τζούλιου
Κλείσιμο λωρίδων λόγω έργων στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού