Τον χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι επειδή του έκανε παρατήρηση πως κωλυσιεργούσε

Στο νοσοκομείο, με χτύπημα στον αριστερό κρόταφο, μεταφέρθηκε 48χρονος Αραβικής καταγωγής, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με σκεπάρνι στο κεφάλι από 55χρονο, μετά από περιστατικό που σημειώθηκε σε υπό ανακαίνιση κτίριο στην Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στη 1:00 το μεσημέρι λήφθηκε κλήση για επεισόδιο με σοβαρό τραυματισμό προσώπου, σε υπό ανακαίνιση κτίριο, στην οδό Α. Αναστασίας στην Κάτω Πάφο. Στο σημείο έσπευσαν μέλη του ΤΑΕ και άλλων τμημάτων και από τις εξετάσεις διαπίστωσαν ότι στο εν λόγω κτίριο διενεργούνται εργασίες από ιδιωτική εργοληπτική εταιρεία για μετατροπή του σε μουσείο.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι γύρω στις 12:50 το μεσημέρι της Τρίτης, ο 55χρονος, που είναι Ελληνοκυπριακής καταγωγής, επιτέθηκε και χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι τον 48χρονο. Σημειώνεται πως τα δύο πρόσωπα είναι υπάλληλοι της εργοληπτικής εταιρίας και απασχολούνταν μαζί εσωτερικά του κτιρίου. Αιτία του επεισοδίου, σύμφωνα με την Αστυνομία, φέρεται το γεγονός ότι ο 48χρόνος έκανε παρατήρηση στον 55χρονο, επειδή κωλυσιεργούσε στην εργασία.

Αμέσως μετά, ο 55χρονος εγκατέλειψε το μέρος με το αυτοκίνητο του. Κατά την αναχώρηση του προσέκρουσε σε άλλο σταθμευμένο αυτοκίνητο, αλλά συνέχισε την πορεία του.

Ο 48χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικό τραύμα στον αριστερό κρόταφο. Επικοινωνεί με το περιβάλλον, η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σταθερή και κρατήθηκε για νοσηλεία και παρακολούθηση.

Το αυτοκίνητο του 55χρονου εντοπίστηκε αργότερα εγκαταλελειμμένο στην οδό Σ. Μαρκίδη στη Πάφο και μεταφέρθηκε στην Αστυνομία για εξέταση. Εναντίον του 55χρονου διερευνάται υπόθεση πράξεων που σκοπούν στη πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού κλπ και εναντίον του εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται.

Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις έρευνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Κεραυνός προκάλεσε πυρκαγιά στην Κοιλάδα των Κέδρων στο Δάσος Πάφου
Καθίζηση οδοστρώματος σε δρόμο της Πάφου-Ανακοίνωση της Αστυνομίας
Αγόρασαν κινητά με κλοπιμαίες κάρτες στη Λεμεσό-Χειροπέδες σε ένα πρόσωπο
Υπό πλήρη έλεγχο δασική πυρκαγιά στους Τρούλλους Λάρνακας
Διόρισαν νέο δικηγόρο οι μοναχοί για το Συνοδικό-Δεν θα ζητήσουν αναβολή, επανήλθε όμως ο Βαβούσκος
Τέσσερις οδηγοί εντοπίστηκαν στο τιμόνι υπό την επήρεια ναρκωτικών-Ανάμεσα τους και οδηγός πλατφόρμας οδικής βοήθειας
Καταγγελία τεσσάρων κέντρων αναψυχής στην Πάφο για ηχορύπανση
Ποινή δύο ετών για κρατούμενους, τρία για δεσμοφύλακες προβλέπει το νομοσχέδιο για χρήση κινητών στις Κεντρικές
Η μετεξέλιξη Νομικής-Ελεγκτικής Υπηρεσίας και τα πρόσωπα κλειδιά για το μέλλον των θεσμών
Δυσφορία ΥΠΑΜ για αναφορές Νεοφυτίδη για διευκολύνσεις-Ρυθμίσεις για την… λιποταξία Τζούλιου