Δεν υποχωρούν οι ψηλές θερμοκρασίες-Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική

Δεν λένε να υποχωρήσουν οι ψηλές θερμοκρασίες, με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία να εκδίδει νέα κίτρινη προειδοποίηση.

Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία, η κίτρινη προειδοποίηση τίθεται σε ισχύ στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης, 24 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 17:00 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και αναμένεται ότι η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό και 33 βαθμούς Κελσίου στα ορεινά.

GTLW5U2WgAACalW

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται παροδικά τοπικά αυξημένες νεφώσεις στο εσωτερικό και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα τοπικά στα προσήνεμα θα καταστεί μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 41 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 38 στα νότια, τα ανατολικά και τα βόρεια παράλια και γύρω στους 33 βαθμούς στα δυτικά παράλια καθώς και τα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο κατά διαστήματα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Την Πέμπτη, αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Ωστόσο, σταδιακά θα καταστεί τοπικά μερικώς συννεφιασμένος, με μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες στα ορεινά, καθώς και πιθανώς στο εσωτερικό και στα νοτιοανατολικά. Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά μετά το μεσημέρι θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Παρασκευή αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα ορεινά.

Η θερμοκρασία την Πέμπτη θα σημειώσει πτώση, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Δειτε Επισης

Καλούν τον κόσμο σε εκδήλωση κατά της διαφθοράς οι Οικολόγοι μετά την παύση Οδυσσέα
Συννεφιά, βροχές και καταιγίδες στο καιρικό μενού-Στους 33 βαθμούς η θερμοκρασία
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ που μοιράζουν πάνω από 13,4 εκ. ευρώ
Απορρίφθηκε η προσφυγή φαρμακείων κατά Διατάγματος για ωράρια λειτουργίας
Μείωση κατέγραψε ο πληθωρισμός σε Κύπρο και υπόλοιπη Ευρώπη τον Αύγουστο
Προειδοποιήσεις για απεργιακά μέτρα από εργαζόμενους σε εργοστάσια σκυροδέματος
Δύο συμφωνίες για τις μεταμοσχεύσεις υπέγραψαν Ελλάδα και Κύπρος
Προβληματισμοί Βουλευτών για λεωφορειολωρίδα στη Νίκου και Δέσποινας Παττίχη
Ενώπιον 250 Στροβολιώτων, παρουσιάστηκε το έργο αναβάθμισης της Τσερίου
Εξετάζεται βελτίωση δρόμου αεροδρομίου – Πάφου και εναλλακτική όδευση