Η Πελόζι στηρίζει την Κάμαλα Χάρις-«Είμαι σίγουρη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη στις προεδρικές εκλογές»

Επισήμως η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων και υψηλόβαθμο στέλεχος των Δημοκρατικών, Νάνσι Πελόζι, εκφράζει τη στήριξή της στην Κάμαλα Χάρις, για να ηγηθεί του κόμματος και να δώσει τη μάχη για τις προεδρικές εκλογές, δηλώνοντας χαρακτηριστικά «είμαι σίγουρη ότι θα μας οδηγήσει στη νίκη τον Νοέμβριο».

«Με μεγάλη υπερηφάνεια και απεριόριστη αισιοδοξία για το μέλλον της χώρας μας, υποστηρίζω την αντιπρόεδρο Κάμαλα Χάρις για την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών», ανέφερε η Πελόζι σε δήλωσή της.

«Η ενθουσιώδης υποστήριξή μου στην Κάμαλα για την προεδρία είναι επίσημη, προσωπική και πολιτική» πρόσθεσε.

Η Πελόζι κάλεσε τους Δημοκρατικούς να «ενωθούν» για τη Χάρις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τον Ντόναλντ Τραμπ.

«Στο Δημοκρατικό Κόμμα, η ποικιλομορφία μας είναι η δύναμή μας και η ενότητά μας», δήλωσε η Πελόζι.

«Τώρα, πρέπει να ενωθούμε και να ορμήσουμε μπροστά για να νικήσουμε ηχηρά τον Ντόναλντ Τραμπ και να εκλέξουμε την Κάμαλα Χάρις ως την επόμενη πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών. Εμπρός για τη νίκη!»

Η Πελόζι έπλεξε το εγκώμιο του Τζο Μπάιντεν, χαρακτηρίζοντάς τον «έναν από τους πιο σημαντικούς προέδρους των ΗΠΑ».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Ελληνόκτητο πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα δέχτηκε επίθεση με πυροβολισμούς και ρουκέτες
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Διπλωματικός πυρετός για τη Γάζα-Ο Νετανιάχου πάει στον Τραμπ
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Μετά τους Βορειοκορεάτες οι Ρώσοι στρατολογούν και Κουβανούς-Η περιπέτεια του Φρανσίσκο στο μέτωπο
Ίδρυσε το «κόμμα της Αμερικής» ο Έλον Μασκ-Πού στοχεύει, πόσο μπορεί να βλάψει τον Τραμπ
Ο Δαλάι Λάμα, παγκόσμιο σύμβολο του θιβετιανού πολιτισμού και της αντίστασης, έγινε 90 ετών
Μαχητικό F-16 αναχαίτισε ιδιωτικό αεροσκάφος πάνω από γήπεδο γκολφ του Τραμπ στο Νιου Τζέρσεϊ
Ο Νετανιάχου χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις απαιτήσεις της Χαμάς εν όψει των συνομιλιών για τη Γάζα