Αλιευτικό σκάφος έπεσε πάνω σε τουριστικό στο λιμάνι Καβάλας-Τρία άτομα συνελήφθησαν

Αλιευτικό σκάφος κατά τη διάρκεια προσέγγισής του στο κεντρικό λιμάνι της Καβάλας προσέκρουσε σε ελλιμενισμένο τουριστικό σκάφος λόγω λανθασμένων χειρισμών.

Το περιστατικό έγινε χθες το απόγευμα ενώ από την πρόσκρουση προέκυψαν εκδορές στο αλιευτικό σκάφος και υλικές ζημιές στο τουριστικό σκάφος.

Στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Λιμενικής Αρχής, που διαπίστωσαν ότι τους χειρισμούς έκαναν δύο αλλοδαποί και όχι ο κυβερνήτης του αλιευτικού. Και οι τρεις συνελήφθησαν ενώ από το συμβάν δε αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους και των δύο σκαφών μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα του αλιευτικού σκάφους και την προσκόμιση νέου πιστοποιητικού αξιοπλοΐας του τουριστικού.

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Τούρκος βίασε γυναίκα σε παραλία στην Ελλάδα-Το αποτύπωμα που τον πρόδωσε
Κατέληξε η 18χρονη που είχε καταρρεύσει σε γυμναστήριο στη Λάρισα
Η Ελλάδα καταδίκασε στα Ηνωμένα Έθνη την επίθεση στη Δαμασκό
Νέα αποκάλυψη για τους θανάτους των βρεφών στην Αμαλιάδα-Εύρημα δείχνει ασφυξία
Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Αναλαμβάνω το βάρος της ευθύνης στο όνομα όσων κυβέρνησαν και δεν άλλαξαν το κράτος
Ενοχή για τους επτά προτείνει η Εισαγγελέας στην πρώτη δίκη για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ
Σε ειδικό θάλαμο η γιατρός με αιμορραγικό πυρετό στο νοσοκομείο της Λάρισας
Ορκίστηκαν τα νέα μέλη της ελληνικής Κυβέρνησης μετά τις παραιτήσεις
Σε κρίσιμη κατάσταση 35χρονος που μαχαιρώθηκε σε πανηγύρι της Μυτιλήνης