Συνελήφθη 38χρονος που πιάστηκε με κλοπιμαία στη Λάρνακα

Μέλη της ΑΔΕ Λάρνακας, ανέκοψαν χθες το απόγευμα, 38χρονο, ο οποίος κινείτο ύποπτα σε περιοχή της Λάρνακας.

Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκε στην κατοχή του, ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο περιείχε διάφορα έγγραφα τα οποία ανήκουν σε άλλα πρόσωπα, δύο κινητά τηλέφωνα και πέντε κλειδιά αυτοκινήτων, για τα οποία δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Ο 38χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας, ενώ στη συνέχεια ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχτηκε ότι τα εν λόγω αντικείμενα δεν του ανήκουν. Επίσης, ο ύποπτος παραδέχτηκε δύο υποθέσεις κλοπής οχημάτων και μία υπόθεση απόπειρας κλοπής οχήματος, οι οποίες διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου – Ιουλίου, 2024 στην επαρχία Λάρνακας.

Παράλληλα, σε όχημα που κατέχει και χρησιμοποιεί ο 38χρονος, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τέσσερα κινητά τηλέφωνα.

Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: «Τι δουλειά κάνεις;»-TikToker πήρε συνέντευξη από τον Γουίλεμ Νταφόε και δεν είχε ιδέα ποιος είναι
Ποιος σκότωσε τον Ρόμπερτ Κένεντι;-Ο Παλαιστίνιος που είναι 57 χρόνια φυλακή για την δολοφονία (pics)
«Παγώνει» τη χρηματοδότηση της Ουκρανίας ο Τραμπ;
Στη φαντασία του παιδιού η απόπειρα αρπαγής του στη Γλυφάδα«Είπα ψέματα» λέει τώρα ο 13χρονος
Βρετανοί έφευγαν από την Κύπρο με souvenir 148 κούτες αδασμοφορολόγητα τσιγάρα (pics)
Θρίλερ στον Λευκό Οίκο-Γιατί ράγισε το γυαλί στη σχέση Τραμπ και Μασκ
Η Αλβανία δημιουργεί συμβολικό μουσουλμανικό κράτος στα πρότυπα του Βατικανό
Προπαγανδιστικό βίντεο από Χαμάς: Έδωσε μπρελόκ με παλαιστινιακή σημαία στις ομήρους-«Καθυστερείτε τη συμφωνία»
Τέμπη: Όλο και πιο πιθανό το σενάριο του παράνομου φορτίου-Από ώρα σε ώρα το πόρισμα για τα έλαια σιλικόνης
Αυτές είναι οι συστάσεις της Πολιτικής Άμυνας για ελαχιστοποίηση αρνητικών συνεπειών από έντονες βροχοπτώσεις