Καταζητούν 31χρονο για την κλοπή ηλεκτρικών πατινιών στη Λεμεσό-Είχε συλληφθεί ξανά αλλά αφέθηκε ελεύθερος

Ένταλμα σύλληψης εξέδωσε η αστυνομία Λεμεσού εις βάρος του 31 ετών αλλοδαπού σε σχέση με τον εντοπισμό μεγάλου αριθμού ηλεκτρικών πατινιών και ποδηλάτων. Πρόκειται για τον ίδιο αλλοδαπό, ο οποίος είχε συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Ο αλλοδαπός είχε αφεθεί ελεύθερος, μετά που κατηγορήθηκε για το αυτόφωρο αδίκημα, καθώς το επαρχιακό δικαστήριο Λεμεσού όπου οδηγήθηκε χθες απέρριψε το αίτημα της αστυνομίας για έκδοση διατάγματος κράτησης του σε σχέση με την υπόθεση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στη διάρκεια των ερευνών για εντοπισμό των ιδιοκτητών των ηλεκτρικών οχημάτων διαπιστώθηκε ότι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο αξίας €1500, κλάπηκε στις 3 Ιουνίου από χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης του, στην περιοχή του Ποταμού Γερμασόγειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ψάχνουν τους ιδιοκτήτες των 110 κλοπιμαίων ηλεκτρονικών πατινιών οι Αρχές

Μετά την εξέλιξη αυτή, εναντίον του 31χρονου αλλοδαπού εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την κλοπή του ηλεκτρικού ποδηλάτου και καταζητείται.

Ως γνωστό, σε υποστατικό όπου διέμενε παράνομα εντοπίστηκαν 110 ηλεκτρικά πατίνια και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, εκ των οποίων τα 85 είναι σε μη χρησιμοποιήσιμη κατάσταση, αξίας15.500 ευρώ, τα οποία θεωρούνται προϊόντα κλοπής. Τα μέλη της αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό των ιδιοκτητών και των υπόλοιπων ηλεκτρικών οχημάτων.

Πηγή: KYΠΕ

Δειτε Επισης

Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος
Επανέρχονται οι Οικολόγοι για το Νοσοκομείο Λευκωσίας-«Οι ευθύνες είναι του Υπ. Υγείας και του ΟΚΥπΥ που αδιαφορούν»