Αλλοδαπός εισέβαλε σε οικία που εργαζόταν γυναίκα ως οικιακή βοηθός, τη μαχαίρωσε και αυτοτραυματίστηκε

Μαχαιρώματα σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στη Λευκωσία, με αποτέλεσμα να καταλήξουν στο νοσοκομείο δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, αλλοδαπός εισέβαλε σε οικία στην οδό Καρπενησίου και τραυμάτισε με μαχαίρι γυναίκα, η οποία διαμένει και εργάζεται ως οικιακή βοηθός στην συγκεκριμένη οικία.

Ακολούθως ο εν λόγω άνδρας αυτοτραυματίστηκε και στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο.

Την ίδια ώρα, στο σημείο έσπευσαν άμεσα μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, ενώ η κατάσταση της υγείας των δύο προσώπων θεωρείται ως σοβαρή.

Την συγκεκριμένη ώρα η γυναίκα βρισκόταν μόνη της στο σπίτι. Περίοικοι άκουσαν τις φωνές τους και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο
Απόπειρα φόνου διερευνούν οι Αρχές-Ανήλικος επιτέθηκε σε 23χρονο προκαλώντας του εγκεφαλική αιμορραγία
Πληροφορίες για καυγά πριν την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Γείτονες θύμα και φερόμενος θύτης
Κτηματικά κίνητρα εξετάζει η Αστυνομία πίσω από την απόπειρα φόνου στην Πάφο-Χειρουργήθηκε ο 41χρονος
Απόπειρα φόνου με πυροβολισμούς στην επαρχία Πάφου-Σε σοβαρή κατάσταση 41χρονος, συνελήφθη 55χρονος
Οι δύο καταδίκες από ΕΔΑΔ, τα μέτρα που δεν λήφθηκαν και η ανάληψη ευθύνης που συνεπάγεται με μη άσκηση έφεσης
Σπάει τη σιωπή της η Ν.Τ που δικαιώθηκε στο ΕΔΑΔ-«Σας κατέθεσα ένα βίωμα. Και εσείς τι κάνατε κ. Αγγελίδη; Με μετατρέψατε σε κατηγορούμενη»
Ζητά διερεύνηση για την πυρκαγιά σε βαν με εθνοφρουρούς ο Δίπλαρος-«Μετέφερε περισσότερους από το όριο»