Πτήση από Λονδίνο για Χανιά έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος -Είχε πρόβλημα στα υδραυλικά

Συναγερμός σήμανε στο Ελ. Βενιζέλος καθώς αεροσκάφος χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για πτήση που εκτελούσε δρομολόγιο από το Λονδίνο για Χανιά με 223 επιβαίνοντες, το οποίο παρουσίασε πρόβλημα στα υδραυλικά συστήματα και για αυτό χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση στο Ελ. Βενιζέλος.

Το αεροσκάφος έχει προσγειωθεί και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν πάει όλα καλά.

Το συμβάν ήταν άσχετο με το πρόβλημα που αντιμετώπιζουν αεροπορικές από το πρωί, μετά την κατάρρευση πληροφοριακού συστήματος.

Υπενθυμίζεται ότι παγκοσμίως από το πρωί έχει προκληθεί ψηφιακό... χάος που έχει επηρεάσει και τα συστήματα αεροπορικών εταιρειών και αεροδρομίων με αποτέλεσμα πάνω από 1.400 πτήσεις διεθνώς να έχουν ακυρωθεί, αεροπορικές να έχουν καθηλώσει τα αεροσκάφη τους και να υπάρχουν καθυστερήσεις. Από το πρόβλημα, εξαιτίας του ντόμινο έχουν επηρεαστεί και πτήσεις που αναχωρούν ή προσγειώνονται στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος και σε άλλα αεροδρόμια της χώρας.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Ένας στους επτά ενήλικες στην Ελλάδα έχει βιώσει σεξουαλική βία κατά την παιδική ηλικία
Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε 16χρονη με νοητική υστέρηση στην Πάτρα
Θρίλερ στο Ελληνικό με τρεις θανάτους στην ίδια οικογένεια-Κοινός παρονομαστής η παρουσία οικιακής βοηθού
Τραγωδία στην Άνδρο-Οδηγός σκοτώθηκε πέφτοντας με το αυτοκίνητό της στη θάλασσα
Aποκαλύψεις για τον βιασμό της 16χρονης από τον 38χρονο στην Πάτρα-Της πρόσφερε ένα φόρεμα ως «δόλωμα»
Παπάς στην Δράμα ήταν πληροφοριοδότης οργανωμένης συμμορίας κακοποιών
Ισόβια στον 34χρονο που σκότωσε τη σύζυγό του μπροστά στο παιδί τους στην Πρέβεζα και από το Εφετείο