Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία-Γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική με κατάγματα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Λευκωσίας προς Τρόοδος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό γυναίκας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, όταν τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα. Στο ένα όχημα επέβαινε ένα πρόσωπο, στο δεύτερο επέβαινε ένα πρόσωπο και στο τρίτο επέβαινε ένα αντρόγυνο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις των επί καθήκοντι ιατρών διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε κατάγματα και κρατείται για νοσηλεία.

Όσο αφορά στο αντρόγυνο, διαπιστώθηκε ότι ο άντρας φέρει κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ όσο αφορά την γυναικά η οποία επίσης φέρει κατάγματα, λόγω της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση
Πάνω από 10 πυροβολισμούς κατά του οχήματος της 64χρονης-Στο μικροσκόπιο τα CCTV από την περιοχή
Δέσμευσε περιουσία δύο καταδικασθέντων για ναρκωτικά το Κακουργιοδικείο
Καταχωρείται η υπόθεση για την θανάτωση του καγκουρό-Στο κατηγορητήριο κι άλλα πρόσωπα εκτός από τον 36χρονο
Η «χαλαρότητα» στο ΚΕΠ και η κατάθεση Πετρίδη στο επίκεντρο της δίκης για Al Jazeera
Τέλος στις καταχρηστικές ρήτρες στις συμβάσεις δανείων-Όσα αλλάζουν
Κάθειρξη 16 ετών σε νεαρή που μετέφερε 40 κιλά ναρκωτικά στην Κύπρο (pics)
«Η αγάπη δεν φοβάται»-Καταδικάζει την ομοφοβική επίθεση σε βάρος 17χρονου η ACCEPT
Ένταση και διακοπή της συνεδρίας για Αμπράμοβιτς-Βολές κατά Σαββίδη, «δεν μυρίζεται τα νύχια της» είπε εκπρόσωπος του
Καταδικάστηκε με πρόστιμο εταιρεία για σοβαρό τραυματισμό εργαζόμενου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ