Σοβαρό τροχαίο στη Λευκωσία-Γυναίκα νοσηλεύεται στην Εντατική με κατάγματα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο δρόμο Λευκωσίας προς Τρόοδος, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό γυναίκας που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:30 το πρωί, όταν τρία οχήματα ενεπλάκησαν σε καραμπόλα. Στο ένα όχημα επέβαινε ένα πρόσωπο, στο δεύτερο επέβαινε ένα πρόσωπο και στο τρίτο επέβαινε ένα αντρόγυνο.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, καθώς και ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Από τις εξετάσεις των επί καθήκοντι ιατρών διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του πρώτου οχήματος δεν τραυματίστηκε, ενώ ο οδηγός του δεύτερου οχήματος έφερε κατάγματα και κρατείται για νοσηλεία.

Όσο αφορά στο αντρόγυνο, διαπιστώθηκε ότι ο άντρας φέρει κατάγματα και κρατήθηκε για νοσηλεία, ενώ όσο αφορά την γυναικά η οποία επίσης φέρει κατάγματα, λόγω της κατάστασης της υγείας της, κρίθηκε αναγκαία η νοσηλεία της στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Δειτε Επισης

Καταζητείται ο Αντώνης Νικολάου από την Αστυνομία-Κατάφερε να διαφύγει έπειτα από καταδίωξη στη Λεμεσό
Κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του 35χρονου τουρίστα στην Πάφο-Συνεχίζονται οι έρευνες από αέρα και ξηρά
Απορρίπτει συσχέτιση της αποχώρησης του από την ΕΔΕΚ με την Αρχή Κατά της Διαφθοράς ο Σιζόπουλος
Επιχείρησε να επενδύσει μέσω πλατφόρμας που βρήκε στο διαδίκτυο και του απέσπασαν 142 χιλιάδες ευρώ
Παρανάλωμα του πυρός όχημα 70χρονου στη Λάρνακα-Εντοπίστηκαν ίχνη εύφλεκτης ύλης
Βήμα πίσω και από την Κίνα στον πόλεμο των δασμών-Εξετάζει αναβολή της επιβάρυνσης 125% σε ορισμένα προϊόντα
Ο Τραμπ απέφυγε να αναφερθεί στη «γενοκτονία των Αρμενίων»-Η αντίδραση της Αρμενικής Εθνικής Επιτροπής
Πάνω από 90.000 άνθρωποι απέτισαν φόρο τιμής στον πάπα
Εκτελέστηκε στην Αλαμπάμα 50χρονος που είχε ζητήσει ο ίδιος να θανατωθεί
Λαβρόφ:«Είμαστε έτοιμοι να καταλήξουμε σε συμφωνία για την Ουκρανία»