Πιάστηκε με 110 κλεμμένα ηλεκτρικά σκούτερ-Χειροπέδες σε 31χρονο

Μεγάλο αριθμό ηλεκτρικών σκούτερ, τα οποία πιστεύεται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής, εντόπισε χθες η Αστυνομία, στην κατοχή 31χρονου. Ο 31χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, γύρω στο μεσημέρι χθες, μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων Λεμεσού, μετέβησαν σε υπό κατεδάφιση οικία στη Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι εκεί διαμένει παράνομα 31χρονος.

Εντός της οικίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν 110 ηλεκτρικά σκούτερ και δύο ηλεκτρικά ποδήλατα, για τα οποία ο 31χρονος δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για το πως βρέθηκαν στην κατοχή του. Ως αποτέλεσμα, ο 31χρονος συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Από τα 110 ηλεκτρικά σκούτερ, που εντοπίστηκαν, τα 85 είναι σε μη λειτουργίσιμη κατάσταση.

Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Μεταφέρεται στην Πάτρα η Ειρήνη Μουρτζούκου-Αντίστροφη μέτρηση για την απολογία της
Χειροπέδες σε πέντε πρόσωπα-Εντοπίστηκαν ναρκωτικά και 41.670 σε οικίες, οχήματα και περίπτερα
Συνελήφθη ο οδηγός της Mercedes που παρέσυρε τους πεζούς, ξέχασε το χειρόφρενο-Στους 11 οι τραυματίες
Εκτράπηκε η μοτοσικλέτα που επέβαινε ο άτυχος 16χρονος και προσέκρουσε σε δέντρο-Εντοπίστηκε νεκρός σε χαντάκι
«Απαιτούμε την παραίτηση Σαββίδη και Αγγελίδη, καρατομήθηκε η Ντόρια γιατί δεν υπέκυψε στους εκβιασμούς να αλλάζει πορίσματα»
Η έφηβη Αμμοχωστιανή που έζησε τη φρίκη της εισβολής-«Τυλίγαμε τους νεκρούς και τους πηγαίναμε στο ξενοδοχείο του θανάτου»
Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
Φρικτός θάνατος για 17χρονο στην Ιταλία-Θάφτηκε στην άμμο και πέθανε από ασφυξία
Στον ανακριτή η Μουρτζούκου-Οι αστυνομικοί επιχειρούν να αποσπάσουν ομολογία για το τι έχει συμβεί στον Παναγιωτάκη
ΒΙΝΤΕΟ: Αυτοκίνητο κατέπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο στο Κολωνάκι–Πάνω από δέκα τραυματίες, ένα σοβαρά