Επιτέθηκε σε 56χρονο με μαχαίρι μετά από λογομαχία-Χειροπέδες σε 42χρονο

Συνελήφθη άνδρας ηλικίας 42 ετών ο οποίος καταζητείτο για υπόθεση τραυματισμού και ληστείας που διαπράχθηκε πέρσι τον Νοέμβριο στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι «εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου και συνελήφθη, δυνάμει δικαστικού εντάλματος, άνδρας ηλικίας 42 ετών, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας και πρόκλησης τραυματισμού, που διαπράχθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2023, στην επαρχία Αμμοχώστου».

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία «ο 42χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι σε άνδρα ηλικίας 56 ετών, έπειτα από λογομαχία που είχαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χέρι. Ακολούθως ο 42χρονος φέρεται να έκλεψε χρηματικό ποσό, που είχε στην κατοχή του το θύμα και να τράπηκε σε φυγή».

Αργότερα σήμερα ο συλληφθείς αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τους ανέκοψαν για ναρκωτικά και έσπρωξαν τους αστυνομικούς-Είχαν σακουλάκι με κάνναβη και τσεκούρι
Δεκάλεπτο τετ α τετ Μητσοτάκη- Ερντογάν στη Χάγη
Ολοκληρώθηκε συζήτηση για εθελοντική αποποίηση επαγγέλματος από αξιωματούχους-«Είναι προς τη σωστή κατεύθυνση»
Καταγγέλλει «δυσμενή διάκριση μαθητών» ο Σύνδεσμος για Δυσλεξία-Έστειλε επιστολή στο ΥΠΑΝ
ΒΙΝΤΕΟ: Νταλίκα κρέμεται στο κενό μετά από κατάρρευση γέφυρας στην Κίνα λόγω σφοδρών βροχοπτώσεων
Καταζητούνται δυο πρόσωπα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Αμμοχώστου
Σοβαρές πιθανότητες να έχει διάρκεια η παράξενη εκεχειρία-«Όλοι κερδισμένοι, ακόμα και οι ΗΠΑ»
Εντός Ιουλίου οι τελικές αγορεύσεις για την Γερμανίδα που κατηγορείτο για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών
Αναφορές σε νέα στοιχεία από τον συνήγορο του Κομμωτή για το διπλό φονικό που διέπραξε-Κατηγορεί Κίτα για σκευωρία
Τραμπ: Το Ισραήλ έστειλε πράκτορες στο Φορντό μετά τις βόμβες, μας είπαν πως αφανίστηκε εντελώς