Συνελήφθη αστυνομικός για πρόκληση πυρκαγιάς στον Ξυλιάτο-Τέθηκε σε διαθεσιμότητα

Αστυνομικός ο ένας εκ των δύο προσώπων που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής, στο πλαίσιο των εξετάσεων σε σχέση με τα αίτια πυρκαγιάς που ξέσπασε το περασμένο Σάββατο, στην περιοχή Ξυλιάτου.

Η Αστυνομία, έκρινε πως δικαιολογούνται εντάλματα σύλληψης και ως εκ τούτου προχώρησε στη σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 50 και 66 ετών, εκ των οποίων ο ένας είναι αστυνομικός που υπηρετεί στη Λευκωσία. Τα δύο πρόσωπα, φαίνεται να εκτελούσαν εργασίες, κατά τις οποίες εκδηλώθηκε φωτιά.

Σε βάρος τους, όπως είχε ανακοινωθεί, προέκυψε μαρτυρία κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ενώ οι δύο συλληφθέντες παρουσιάστηκαν την Δευτέρα ενώπιον Δικαστηρίου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για πέντε μέρες.

Ο αστυνομικός, μετά από οδηγίες, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εναντίον του διερευνάται τόσο ποινική όσο και πειθαρχική υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάρτυρας και η θυγατέρα του αστυνομικού που δικάζεται για βιασμό-Περιστατικά πέντε ετών, φοβόταν η μητέρα της

Δειτε Επισης

Βλέπει μία πιθανή κατάπαυση του πυρός στην Ουκρανία ο Πούτιν μόλις επιτευχθούν οι συμφωνίες
Πιστεύει πως θα καταφέρουν να «αποκρούσουν» τις διώξεις σφετεριστών ο Τατάρ-Νέοι ισχυρισμοί περί «τρομοκρατίας»
ΒΙΝΤΕΟ: Κινητοποίηση καταδίκης έξω από το fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Μαραθώνια επικοινωνία Τραμπ με Πούτιν-Έκανε λόγο για «ειλικρινή και χρήσιμη» συνομιλία ο Ρώσος Προέδρος
Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Βλέπει πρώτα Χριστοδουλίδη και μετά Τατάρ η Ολγκίν-Την ερχόμενη Δευτέρα η συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη
Ασυνεννοησία μεταξύ αρμόδιων υπηρεσιών, Δήμων και Βάσεων για τις δειγματοληψίες στο Lady’s Mile
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Άλμα για «ριζική αναθέσμιση της χώρας»-Οι στόχοι, οι πυλώνες και τα πρόσωπα του νέου κόμματος