Οι δηλώσεις στο Κρεμλίνο για τη προεδρία Τραμπ στις ΗΠΑ τονίζουν ότι δεν απέφερε καρπούς για τη Μόσχα

Το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως τίποτε καλό δεν είχε προκύψει για τη Ρωσία από την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ στις ΗΠΑ από το 2017 έως το 2021, όμως υπήρχε τουλάχιστον διάλογος ανάμεσα στη Μόσχα και στην Ουάσινγκτον το οποίο είναι πιθανόν θετικό από μόνο του.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ έκανε τα σχόλια αυτά σε βιντεοδιάσκεψη με τους δημοσιογράφους όταν ρωτήθηκε για δηλώσεις που έκανε ο Τραμπ σχετικά με τη σχέση εργασίας του με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν κατά το παρελθόν.

Το Κρεμλίνο για την προεδρία Τραμπ στις ΗΠΑ

«Όσο για το αν (ο Πούτιν και ο Τραμπ) τα πάνε καλά ή δεν τα πάνε καλά, υπό τον Τραμπ τίποτε καλό δεν έγινε για τη Ρωσία», είπε ο Πεσκόφ.

«Αντίθετα, όλο και περισσότεροι περιορισμοί επιβλήθηκαν (στη Ρωσία). Όμως, παρ΄όλ' αυτά, υπήρχε διάλογος. Αυτό μπορεί πιθανόν να θεωρηθεί ένα θετικό στοιχείο».

Ο Πεσκόφ είπε πως η Ρωσία και ο Πούτιν είναι θέματα τα οποία παραδοσιακά παρουσιάζονται στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: iefimerida

Δειτε Επισης

Εξαφάνιση Μαντλίν Μακάν: Ένα ερειπωμένο σπίτι στο επίκεντρο ερευνών στην Πορτογαλία
Τέλος στην πολιτική των μόνο δύο παιδιών ανά οικογένεια στο Βιετνάμ
Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με τον πάπα Λέοντα ΙΔ΄
Χωρίς συμφωνία ακόμη για τη Μονή Σινά-Διαβεβαιώσεις από την Αίγυπτο
Απαγωγές crypto-επιχειρηματιών στη Γαλλία-Συνελήφθη στο Μαρόκο 24χρονος ως ύποπτος
Κλάφτηκε και ο Φιντάν στην Ολγκίν για τις διώξεις σφετεριστών-Κατηγορίες για «δημιουργία έντασης» από Τατάρ
Τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ με Πούτιν-«Η Μόσχα θα απαντήσει στις επιθέσεις της Ουκρανίας»
Ο μικρός αδελφός της Μαντλίν Μακάν προετοιμάζεται για τους Ολυμπιακούς του 2028-Έρευνες για την εξαφάνισή της
Αγγίζουν τις 1.400.000 οι απώλειες στρατιωτών στο μέτωπο της Ουκρανίας
Μπαίνει σε ισχύ την Πέμπτη ο νόμος για εγγραφές και μεταβιβάσεις οχημάτων υπό ανάκληση