Συνελήφθη 29χρονος για επίθεση αστυνομικού

Άνδρας ηλικίας 29 ετών συνελήφθη στην Αγία Νάπα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.

Σύμφωνα με την Κωνσταντίνα Παρασκευά, αναπληρώτρια εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου «μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου, που διεξήγαγαν εξετάσεις σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης, προσέγγισαν πρόσωπο το οποίο είχε υποδειχθεί ως ύποπτο. Όταν τον πληροφόρησαν για τους λόγους της παρουσίας τους και του ζήτησαν να παρουσιάσει τα στοιχεία του, ο 29χρονος έσπρωξε μέλος του ΤΑΕ και προσπάθησε να διαφύγει».

Όπως είπε, «ο ύποπτος καταδιώχθηκε από τα μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου και ανακόπηκε. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης πρόβαλε αντίσταση με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης εναντίον αστυνομικού και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη».

Στη συνέχεια ο 29χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Αγίας Νάπας και, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς για τα αδικήματα που διέπραξε, αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Δασμούς 20% στην ΕΕ αποφάσισε ο Τραμπ, 25% στα εισαγόμενα στις ΗΠΑ αυτοκίνητα από όλο τον κόσμο
Ενθαρρύνει τους δύο ηγέτες ο ΓΓ του ΟΗΕ να συνεχίζουν τις συζητήσεις-«Τίποτα ανακοινώσιμο για την προσωπική απεσταλμένη»
Ποινή 20 μηνών σε νεαρό που μαχαίρωσε τον πατέρα του στο πόδι
Άλλες τέσσερις συλλήψεις για τα επεισόδια με τους 200 κουκουλοφόρους στην Αγία Φύλα
Κατηγορείται για αμέλεια η ιδιοκτήτρια του νηπιαγωγείου για τον τραυματισμό του 13μηνου βρέφους
Δίκη εντός δίκης για υπόθεση Γερμανίδας που κατηγορείται για σφετερισμό ε/κ περιουσιών
Συνελήφθη πρόσωπο στην Κύπρο μετά από παγκόσμια επιχείρηση για κλείσιμο ιστοσελίδας παιδικής πορνογραφίας στο dark web
Μετά τις έντονες επικρίσεις διατάχθηκε διοικητική έρευνα για τους χειρισμούς των ΥΚΕ στην υπόθεση κακοποίησης των πέντε παιδιών
Χάθηκαν τα ίχνη 18χρονου στη Λευκωσία (pic)
Καταζητείται ο 23χρονος Παναγιώτης για την επίθεση στους πέντε πετοσφαιριστές του Παφιακού (pic)