Θρίλερ στη Ταϊλάνδη-Έξι τουρίστες εντοπίστηκαν νεκροί σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Μπανγκόκ

Έξι άνθρωποι βρέθηκαν σήμερα νεκροί στο πολυτελές ξενοδοχείο Grand Hyatt Erawan της Μπανγκόκ, με την κυβέρνηση να δηλώνει ότι ανάμεσά τους υπήρχε τουλάχιστον ένας Αμερικανός υπήκοος βιενταμέζικης καταγωγής και με την αστυνομία σε ξεχωριστή ανακοίνωση της να σημειώνει ότι όλα τα θύματα ήταν ξένοι υπήκοοι.

«Ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή σε όλες τις υπηρεσίες να λάβουν επειγόντως μέτρα για να αποφευχθεί ο αντίκτυπος στον τουρισμό», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της κυβέρνησης.

Ένας αξιωματούχος της αστυνομίας, που μίλησε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, διέψευσε αναφορές σε ταϊλανδικά μέσα ενημέρωσης ότι οι έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυροβολισμούς.

Μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας άλλος αξιωματούχος της αστυνομίας τόνισε τα θύματα ήταν «Βιετναμέζοι και άλλοι με διπλή υπηκοότητα - βιενταμέζικη και αμερικανική». Ο ίδιος είπε ότι αιτία θανάτου τους σχετίζεται με «τοξική ουσία».

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα των έξι ανθρώπων μετά από ειδοποίηση από το προσωπικό του ξενοδοχείου γύρω στις 17.30, τοπική ώρα.

Το Grand Hyatt Erawan διαθέτει πάνω από 350 δωμάτια και βρίσκεται στη δημοφιλή τουριστική περιοχή Ρατσαπρασόνγκ, γνωστή για μνημεία και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Επιχείρηση «Ιστός Αράχνης»-Πώς στήθηκε επί 18 μήνες το σαμποτάζ των Ουκρανών στις ρωσικές βάσεις
Έφυγαν για Κωνσταντινούπολη οι Ρώσοι-Ο Ζελένσκι υποστηρίζει ότι θα στείλει αντιπροσωπεία για τις συνομιλίες
Οι σκληροπυρηνικοί Ultras της Παρί, ο Ζιντάν και το φιάσκο των Αρχών-Οι λόγοι πίσω από τα επεισόδια στο Παρίσι
Σαμποτάζ σε ρωσικές βάσεις από τους Ουκρανούς-Κατέστρεψαν με drone πάνω από 40 μαχητικά
Αυτή είναι η απάντηση των 13 σημείων της Χαμάς που ο Γουίτκοφ χαρακτήρισε «απαράδεκτη»
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που όχημα πέφτει πάνω στους οπαδούς της Παρί στη Γαλλία
Τουλάχιστον τρεις νεκροί μετά από πυρκαγιά σε νοσοκομείο του Αμβούργου-Πάνω από 50 οι τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Από εκρήξεις η κατάρρευση των δύο γεφυρών στη Ρωσία-Νεκροί και δεκάδες τραυματίες
ΒΙΝΤΕΟ: Αιματοβαμμένος τελικός με δύο νεκρούς και 200 τραυματίες-Πάνω από 550 συλλήψεις, χάος στη Γαλλία
ΒΙΝΤΕΟ: Νεκρός 17χρονος στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Champions League-Μαχαιρώθηκε στο στήθος