BINTEO: Απομακρύνθηκαν από εκδήλωση ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα λόγω κινδύνου ασφαλείας

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα μεταφέρθηκαν εσπευσμένα σε ασφαλές μέρος, αφού εντοπίστηκε κίνδυνος ασφαλείας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Τζέρσεϊ.

Αμέσως η εκδήλωση διεκόπη και ο Κάρολος με την Καμίλα κατευθύνθηκαν προς ένα ξενοδοχείο, όπου χαιρέτησαν για λίγο κάποιους από τους συγκεντρωμένους, πριν μπουν στο εσωτερικό.

Η Καμίλα έτρωγε παγωτό όταν ένα μέλος της βασιλικής αποστολής τής ψιθύρισε κάτι και απομακρύνθηκαν. Δεν έχουν γίνει γνωστές οι ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, αλλά υπάρχουν ανεπιβεβαίωτες αναφορές που κάνουν λόγο για drone στο σημείο.

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους

Έπειτα από περίπου 10 λεπτά, ο βασιλιάς και η βασίλισσα βγήκαν ξανά έξω και συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους, καθώς από την έρευνα αποδείχθηκε ότι επρόκειτο για λάθος συναγερμό.

Ο Κάρολος, 75 ετών, και η Καμίλα, 76 ετών, επισκέφθηκαν σήμερα το Τζέρσεϊ στο πλαίσιο διήμερου ταξιδιού στα νησιά της Μάγχης.

Παρακολούθησαν μια ειδική συνεδρίαση της πολιτειακής συνέλευσης, καθώς και την έκθεση Jersey Expo, όπου οι τοπικοί αγρότες και καλλιτέχνες παρουσιάζουν τα προϊόντα τους.

Πηγή: Iefimerida

Δειτε Επισης

Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών
Πρώτη τοποθέτηση Ηνωμένων Εθνών για το διορισμό Χαν-«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του»
Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες
Στον αέρα οι συζητήσεις στην Τουρκία-«Ο Ζελένσκι δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη»
Δύο χρόνια φυλάκιση στη γιαγιά του βρέφους που βρέθηκε σε κάδο σκουπιδιών στην Ελλάδα
Καταχωρείται η υπόθεση για την θανάτωση του καγκουρό-Στο κατηγορητήριο κι άλλα πρόσωπα εκτός από τον 36χρονο
Η «χαλαρότητα» στο ΚΕΠ και η κατάθεση Πετρίδη στο επίκεντρο της δίκης για Al Jazeera
Υποβαθμίζει τις συνομιλίες στην Τουρκία ο Τραμπ-«Δεν θα συμβεί τίποτα μέχρι να συναντηθώ με τον Πούτιν»
Πάνω από 2,000 κλήσεις στο Hope For Children το 2024-«Αλματώδης αύξηση»